mericbozkurt#2650
YePÖlünce Falan AutoRespawn mı Reis,
forestedge#5714
Options:
AutoRespawn: true
on death:
if {@AutoRespawn} is true:
force respawn player
else:
if {@AutoRespawn} is false:
stop
çalışmıyor ek olarak bir şey gereklimi ?Alıntıdır :
Kod:Options: AutoRespawn: true on death: if {@AutoRespawn} is true: force respawn player else: if {@AutoRespawn} is false: stop
Skript Yerineşu skripti geliştirin nolursunuz. Factionsta klan evinde doğuyor adam spawn kill den kill kasıyor.
onun yerine önüne seçenek gelsin spawnda doğ veya Klan evinde doğ diye.
farklı bir amacım var o yüzden skript istiyorumSkript YerinePluginini Kullana Bilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
forestedge#5714
on death:
respawn the player
on death of player:
respawn the player
Options:
AutoRespawn: true
on death:
if {@AutoRespawn} is " true":
force respawn player
else:
send "&a%victim% &7was killed by &c%attacker%"
Her konuya bunu yazıp mesaj kasmana gerek yok.Sorun Çözüldüyse Lütfen "Konu Kilit" Yazmayı Unutmayın. İyi Günler
on death of player:
wait 1 tick
force respawn victim
teleport player to {spawn}
command /spawnayarla:
permission: sk.admin
permission message: &4Bunun Için Yetkin Yok!
trigger:
set {spawn} to location of player
send "&7Başlangıç Noktası Ayarlandı!"
yav ben internette randomsk yazdım indirdim olmuyor hata veriyor böyle hepsinin 1.8 versiyonunu nasıl bulabilirim ? ne yazınca çıkıyor?Her konuya bunu yazıp mesaj kasmana gerek yok.
İsteğe gelirse RandomSK Addonuyla skriptte yapabilirsin:
Kod:on death of player: wait 1 tick force respawn victim teleport player to {spawn} command /spawnayarla: permission: sk.admin permission message: &4Bunun Için Yetkin Yok! trigger: set {spawn} to location of player send "&7Başlangıç Noktası Ayarlandı!"
"Minecraft RandomSK Plugin" | "Minecraft RandomSK Download" falan yazarsan çıkıyor direkt ama senyav ben internette randomsk yazdım indirdim olmuyor hata veriyor böyle hepsinin 1.8 versiyonunu nasıl bulabilirim ? ne yazınca çıkıyor?