mericbozkurt#2650
@SydeFQ Ayrıca Türkiyede İlk ve tek değil alıntı olabilir bakıcağım ona göre kendi kodlayıp kodlamamışmı karar vericez Çünki 1 adet daha paylaşılmış skript daha vardı .
İyi Forumlar
Şu an Paylaşılan Ilk Ve Tek Banka Soygunu skripti SyderFQ'nin skripti ATM Soygunu idi ve bunu gibi fiziksel bir soygun değildi hatırladığım kadarıyla.Evet Şimdi Farkettim SydeFQ Da bunun Gibi bir skript Çıkartmıştı Ama böyle değil onunki tabelayaydı ve ayrıca İlk Ve tek yazısını kaldırmanızı Tavsiye ederim adamların Emeklerini yemiş oluyorsunuz
Şu an Paylaşılan Ilk Ve Tek Banka Soygunu skripti SyderFQ'nin skriptiEvet Şimdi Farkettim SydeFQ Da bunun Gibi bir skript Çıkartmıştı Ama böyle değil onunki tabelayaydı ve ayrıca İlk Ve tek yazısını kaldırmanızı Tavsiye ederim adamların Emeklerini yemiş oluyorsunuz
Para kazandırma vb. amaçlarla verilen siteleri eklemek yasaktir. Lutfen konunuzdaki indirme linkink güncelleyiniz
G3311 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SydeFQ#1938
Buradaki amaç abone kasmak. Lurfen linki degistiriniz.Şu an Paylaşılan Ilk Ve Tek Banka Soygunu skripti SyderFQ'nin skripti
Bizim Oraya Koyma Amacımız Hem Kendimizdeki Görüntülenme Sayısını Arttırmak Bi Yandanda Abone Gelmesini Sağlamak, Diğer Bi Amacımızda Orda Limit Koyduk İlk 100 Kişiye Veriyoruz, Her Sunucuda Olmamamasını İstediğimiz İçin Sınırlandırma Koyduk Ve Bu Siteyi Seçtik, Sitede Para Kazanma Felan Amacı Gütmüyoruz.
Peki Linki Kaldırıyorum Ama Sonrasında Link Ekleyiniz Gibi Bir Yorum Lütfen Gelmesin Video'da Link Mevcut.Buradaki amaç abone kasmak. Lurfen linki degistiriniz.
G3311 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim Akşam Akşam Sinir Kat sayım Yükseldi Bak ! Çocuk Oyuncağı değil Bu Açıklamasını Yaptık Limit Koyduk 100 Kişi Bu Yüzden O Siteyi Kullanmak Zorunda Kaldık. Bu Skript Şuan Bilgisayarında İkimizde Biliyoruz.Fakat Buradaki Amacınız Görüntülenme Kasıp Abone Alarak Para Kazanmak Ve ayrıca Sadece dosya tc ve virustotal Linklerini Koyunuz
100 Görüntülenme Başına 7 Tl :) İyiymiş Bu Kanıya Nerden Vardın ?1. Olarak Skriptinizi İndirmedim Ve indirmek zorundada değilim ayrıca Videodan 100 görüntülenme başına 7 tl civarında bir para miktarı geliyor Burda Karlı Olan Siz olmaya çalışıyorsunuz Satmak Yerine Zamanla para kazanmak daha mantıklı geliyor ayrıca 1 içerik sunarken mctr forumunda 100 kişi değil bütün forumdaki herkes alabiliyor sonuçta bu bir herkese açık paylaşım !
Kardeşim Bak 1.si Youtube'de 100 Görüntülenmeye 7 Tl Diye Bir şey varsa Benim İlk Videom 4K 4000/7 = 280Tl Yapar Ben Youtubeden Böyle Bir Para Kazanmadım. 2.si Yukarıda Ss Attım Youtube Para Kazanma Aktif Değil Anladın mı ?Orada Konuya Demek İstedin Sanırım Ordaki Videolarını İzletere Para Kazanmıyormusn peki ?
İndirme Linki Video'da Mevcut Bunuda Daha Önce Yukarıda YazdımPardon Görmedim Yukarıdaki SS yi ve Virus Total Koyup Hala Dosya Tc Yi Koymamışsın Dostum Bunu Yapmaman İhtimali İle Ben Yinede bi @smt287 Yi Ekleyeyim
Video'da Link MevcutFAKAT BİZ BUNU DOSYA TC YE KOYUP FORUMADA İNDİRME LİNKİNİ KOYMANIZI İSTİYORUZ ! SİNİR KRİZİ GEÇİRECEĞİM YA