➤Merhaba Arkadaşlar Ben @'Lion' Bugün Sizlere Armored Elytra Tanıtıcam.
➤
Enchantments eklemek için tek yol yeni bir elmas göğüs plakası ile birleştirmek olduğunu unutmayın. Kitaplarla birleştirmek işe yaramaz.
Kırık bir zırhlı elytra elmas kullanarak tamir edilebilir. 1 elmas, dayanıklılığın 1 / 3'ünü geri yükler.
Bu eklentiyi arkadaşlarımla kendi özel sunucumda kullanmak için yazdım, bu nedenle özelliklerin sayısı biraz eksik olabilir. Herkes bir özelliği uygulamak isterse bana bildirin, ne yapabileceğimi göreceğim.
Bu eklentinin Minecraft sürümünü desteklemediğinden emin değilseniz bana bildirin ve bunu diğer sürümler için de güncelleyeceğim.
NOT: Zırhlı elitromlar bu eklentiyi kaldırdıktan sonra bile dünyada kalacaklar (kimse onları kaldırmak için kaldırıcı istiyor?).
➤İndirme Linki;
➤
Sonuç zırhlı bir elytra olacak.
Zırhlı elitler bir elmas göğüs plakası ile aynı miktarda koruma sunar ve aynı şekilde de büyüleyebilirler. Bu, zırhlı elytra'ya da koruma, yangın koruması vb. Ekleyebileceğiniz anlamına gelir.Enchantments eklemek için tek yol yeni bir elmas göğüs plakası ile birleştirmek olduğunu unutmayın. Kitaplarla birleştirmek işe yaramaz.
Kırık bir zırhlı elytra elmas kullanarak tamir edilebilir. 1 elmas, dayanıklılığın 1 / 3'ünü geri yükler.
Bu eklentiyi arkadaşlarımla kendi özel sunucumda kullanmak için yazdım, bu nedenle özelliklerin sayısı biraz eksik olabilir. Herkes bir özelliği uygulamak isterse bana bildirin, ne yapabileceğimi göreceğim.
Bu eklentinin Minecraft sürümünü desteklemediğinden emin değilseniz bana bildirin ve bunu diğer sürümler için de güncelleyeceğim.
NOT: Zırhlı elitromlar bu eklentiyi kaldırdıktan sonra bile dünyada kalacaklar (kimse onları kaldırmak için kaldırıcı istiyor?).
➤İndirme Linki;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.