Sol Reklam

Bulundu Arkadaşlar hile korumasi ile ilgili

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FreeoM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 3.564
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

FreeoM

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Puanlar
0
Arkadaşlar AAC ve DakataAnticheat Arasinda kaldim sizce en iyi hile korumasi nedir. ?

AAC satın aldım fakat killaurası yeterince iyi değil. Ekstra güzel bir config bulmak gerekiyor. Redditte antiaura önerenler oldu istersen bir araştır.

AAC'yi öneriyorum fakat son zamanlarda killaura'yı bozdular. İnternetten config bulursan AAC çok işine yarar.

AAC'yi öneriyorum fakat son zamanlarda killaura'yı bozdular. İnternetten config bulursan AAC çok işine yarar.
Config nerden bulucam internette onlarca config var.
AAC satın aldım fakat killaurası yeterince iyi değil. Ekstra güzel bir config bulmak gerekiyor. Redditte antiaura önerenler oldu istersen bir araştır.
Teşekkürler bi bakıcam

120 tl vermek yerine AAC Crack yazabilirdin :)

İyi günler İyi Forumlar

120 tl vermek yerine AAC Crack yazabilirdin :)

İyi günler İyi Forumlar
Emeğe saygı duyarak parasını ödüyorum. Ayrıca crack pluginlerin kullanımının yüksek riski var.

Emeğe saygı duyarak parasını ödüyorum. Ayrıca crack pluginlerin kullanımının yüksek riski var.[DOUBLEPOST=1504164797,1504164793][/DOUBLEPOST]
Emeğe saygı duyarak parasını ödüyorum. Ayrıca crack pluginlerin kullanımının yüksek riski var.
Ben 1 yıl kullandım hicbir sorun cıkmadı fakat?
tabikide simdiki teknoloji ile bir sorun cıkarmı bilmiyorum artık
eskisi gibi sunucularla ugrasmıoyurm

Cracklerin bozulması sonucu sunucunun çökmesi, indirdiğiniz pluginin trojan vs. Virüs çıkması. Dosyalarınızın çalınma riski vs. Bulunuyor.

Bilgilendirme - Null Plugin ile Orijinal Plugin Arasındaki Farklar!
Bükemediğin Eli Öpeceksin :)
[DOUBLEPOST=1504165550,1504165547][/DOUBLEPOST]
Cracklerin bozulması sonucu sunucunun çökmesi, indirdiğiniz pluginin trojan vs. Virüs çıkması. Dosyalarınızın çalınma riski vs. Bulunuyor.

Bilgilendirme - Null Plugin ile Orijinal Plugin Arasındaki Farklar!
Bükemediğin Eli Öpeceksin :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı