Config nerden bulucam internette onlarca config var.AAC'yi öneriyorum fakat son zamanlarda killaura'yı bozdular. İnternetten config bulursan AAC çok işine yarar.
Teşekkürler bi bakıcamAAC satın aldım fakat killaurası yeterince iyi değil. Ekstra güzel bir config bulmak gerekiyor. Redditte antiaura önerenler oldu istersen bir araştır.
AAC satın aldım fakat killaurası yeterince iyi değil. Ekstra güzel bir config bulmak gerekiyor. Redditte antiaura önerenler oldu istersen bir araştır.
Emeğe saygı duyarak parasını ödüyorum. Ayrıca crack pluginlerin kullanımının yüksek riski var.120 tl vermek yerine AAC Crack yazabilirdin :)
İyi günler İyi Forumlar
Emeğe saygı duyarak parasını ödüyorum. Ayrıca crack pluginlerin kullanımının yüksek riski var.[DOUBLEPOST=1504164797,1504164793][/DOUBLEPOST]
Emeğe saygı duyarak parasını ödüyorum. Ayrıca crack pluginlerin kullanımının yüksek riski var.
@FreeoM AAC için Aacadditonpro pkugini çıkmış. Killaura için çok mantıklı bir sistem geliştirmişler bak derim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Cracklerin bozulması sonucu sunucunun çökmesi, indirdiğiniz pluginin trojan vb. Virüs çıkması. Dosyalarınızın çalınma riski vs. Bulunuyor.Ben 1 yıl kullandım hicbir sorun cıkmadı fakat?
tabikide simdiki teknoloji ile bir sorun cıkarmı bilmiyorum artık
eskisi gibi sunucularla ugrasmıoyurm
Cracklerin bozulması sonucu sunucunun çökmesi, indirdiğiniz pluginin trojan vs. Virüs çıkması. Dosyalarınızın çalınma riski vs. Bulunuyor.
Bilgilendirme - Null Plugin ile Orijinal Plugin Arasındaki Farklar!
Cracklerin bozulması sonucu sunucunun çökmesi, indirdiğiniz pluginin trojan vs. Virüs çıkması. Dosyalarınızın çalınma riski vs. Bulunuyor.
Bilgilendirme - Null Plugin ile Orijinal Plugin Arasındaki Farklar!
peki hiç denediniz mi@FreeoM AAC için Aacadditonpro plugini çıkmış. Killaura için çok mantıklı bir sistem geliştirmişler bak derim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hayır denemedim. Araştırıyorum fakat. İsterseniz FairPlayMinecraft kullanabilirsiniz.peki hiç denediniz mi
Hayır denemedim. Araştırıyorum fakat. İsterseniz FairPlayMinecraft kullanabilirsiniz.
Tanıtım - FairPlayMinecraft │ Hilelere karşı kesin çözüm. (Premium)