Sol Reklam

Çözüldü ARENA RESETLEME

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Alperen Kayaduman44

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Puanlar
0
arena kullanıldıktan (1v1) atıldıktan sonra mesela arena vsde yakılıyor block koyuluyor vs bitince oranın düzelmesini istiyor

Son düzenleme:
Selam Dostum , Demek istediginizi bir çok kişi anlamadıgı için mesaj yazmamış gibi gözüküo
Biraz daha detaylı bir şekilde anlatırsanız size bu konuda yardımcı olmak isterim .

Selam Dostum , Demek istediginizi bir çok kişi anlamadıgı için mesaj yazmamış gibi gözüküo
Biraz daha detaylı bir şekilde anlatırsanız size bu konuda yardımcı olmak isterim .
bu kadar anlata bilmidm daha detaylı olmuyor

arkadas galiba arena kullanıldıktan (1v1) atıldıktan sonra mesela arena vsde yakılıyor block koyuluyor vs bitince oranın düzelmesini istiyor galiba

Dostum ilk balta ile komut girmeden önce istedigini koy ondan sonra wg at
şöyle bir örnek veriyim genelikle sunucularda oyunu kazandıgın veya kaybettigin zaman map eski -
haline döner bunu düşünerek yap istersen , sunucu ip adresin mevcut ise geliyim yardımcı olayım.

Eklentide haritanın otomatik yenilenmesi için bir özellik yok ise malesef bunu yapamazsınız. Eklentinin linkini atarsanız belki araştırıp nasıl yapabileceğinizi söyleyebiliriz.

Eklentide haritanın otomatik yenilenmesi için bir özellik yok ise malesef bunu yapamazsınız. Eklentinin linkini atarsanız belki araştırıp nasıl yapabileceğinizi söyleyebiliriz.
iste ben öyle eklentili bisey istiyorum. kullandıgım duel skript:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
buna eklenmezse ayrı skript ile yapılamazmı? yani bi alan seçiyoruz sonra /regen (arena ismi) felan[DOUBLEPOST=1505823077,1505818436][/DOUBLEPOST]
arkadas galiba arena kullanıldıktan (1v1) atıldıktan sonra mesela arena vsde yakılıyor block koyuluyor vs bitince oranın düzelmesini istiyor galiba
evt

iste ben öyle eklentili bisey istiyorum. kullandıgım duel skript:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
buna eklenmezse ayrı skript ile yapılamazmı? yani bi alan seçiyoruz sonra /regen (arena ismi) felan[DOUBLEPOST=1505823077,1505818436][/DOUBLEPOST]
evt
bu eklentide otomatik harita yenileme bulunmakta.

Sanırsam 1vs1 plugini için BuildUHC de blokları sıfırliycak eğer öyleyse örnek olarak skript halini veriyim.

Kod:
block physics:
   block is lava:
       wait 10 second
       set block at event-block to air

block is water:
       wait 10 second
       set block at event-block to air

Böyle bir eklenti mevcut.

Uyarı: Region yenileyemezsin yani böyle bir şey mümkün değil. Sadece dünyayı yenileyebilirsin .
Not: Bunu oyun ile nasıl birleştirebilirsin diye aklıma bir şey geldi ve dedim ki inşallah bir plugin kullanmıyordur çünkü edit gerekecek bu da java bilmeyen birisine göre zor gelecek :D Yorumları incelediğimde skript kullandığını gördüm o yüzden oyun bitiminde konsola böyle bir şey yazdırabilirsin.

Böyle bir eklenti mevcut.

Uyarı: Region yenileyemezsin yani böyle bir şey mümkün değil. Sadece dünyayı yenileyebilirsin .
Not: Bunu oyun ile nasıl birleştirebilirsin diye aklıma bir şey geldi ve dedim ki inşallah bir plugin kullanmıyordur çünkü edit gerekecek bu da java bilmeyen birisine göre zor gelecek :D Yorumları incelediğimde skript kullandığını gördüm o yüzden oyun bitiminde konsola böyle bir şey yazdırabilirsin.
EYW

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı