Alperen Kayaduman44
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 0
- Puanlar
- 0
bu kadar anlata bilmidm daha detaylı olmuyorSelam Dostum , Demek istediginizi bir çok kişi anlamadıgı için mesaj yazmamış gibi gözüküo
Biraz daha detaylı bir şekilde anlatırsanız size bu konuda yardımcı olmak isterim .
bu kadar anlata bilmidm daha detaylı olmuyor
1v1 duel skript kullanıyorum (builduhc için istiyorum zaten o arena yenilemeyi)Galiba anladım dostum 1v1 plugini mi kullanıyorsun ?
mudlusamoi#5646
iste ben öyle eklentili bisey istiyorum. kullandıgım duel skript:Eklentide haritanın otomatik yenilenmesi için bir özellik yok ise malesef bunu yapamazsınız. Eklentinin linkini atarsanız belki araştırıp nasıl yapabileceğinizi söyleyebiliriz.
evtarkadas galiba arena kullanıldıktan (1v1) atıldıktan sonra mesela arena vsde yakılıyor block koyuluyor vs bitince oranın düzelmesini istiyor galiba
mudlusamoi#5646
iste ben öyle eklentili bisey istiyorum. kullandıgım duel skript:buna eklenmezse ayrı skript ile yapılamazmı? yani bi alan seçiyoruz sonra /regen (arena ismi) felan[DOUBLEPOST=1505823077,1505818436][/DOUBLEPOST]Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
evt
detaylı
block physics:
block is lava:
wait 10 second
set block at event-block to air
block is water:
wait 10 second
set block at event-block to air
Böyle bir eklenti mevcut.Eklentide haritanın otomatik yenilenmesi için bir özellik yok ise malesef bunu yapamazsınız. Eklentinin linkini atarsanız belki araştırıp nasıl yapabileceğinizi söyleyebiliriz.
EYWBöyle bir eklenti mevcut.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Uyarı: Region yenileyemezsin yani böyle bir şey mümkün değil. Sadece dünyayı yenileyebilirsin .
Not: Bunu oyun ile nasıl birleştirebilirsin diye aklıma bir şey geldi ve dedim ki inşallah bir plugin kullanmıyordur çünkü edit gerekecek bu da java bilmeyen birisine göre zor gelecek :D Yorumları incelediğimde skript kullandığını gördüm o yüzden oyun bitiminde konsola böyle bir şey yazdırabilirsin.
Önemli değil. İyi forumlar güzel MC-TR Üyesi :D Konu kilit.