Sol Reklam

Ürün Tanıtımı Ardonyum Project | Yenilikçi Lobi Plugin Paketi (V2)

benjamin17

Ardonyum Project | Uygun Fiyatlı Hizmetler
Emektar
Premium
Onaylı Satıcı
Elmaslar
469
Puanlar
4.895
Yer
çanakkale
Discord İzni
Minecraft
benjamin1734

Discord:

benjamin17

1000039702_processed.webp

Kişiye özel plugin paketleri, rank/gui tasarımları ve hazır paketler için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sunucumuza katılabilirsiniz.

Görseller ve Tanıtım
2vA1Ggb.webp

M7BgWDC.webp

nayFdvc.webp

Özellikler​
- Oto-yönlendirme/tanıtım
- Gelişmiş kozmetik, kasa ve market sistemi
- Günlük ödüller
- Ayarlanmış menü, tab, scoreboard, mesajlar ve npc ler
- Çeşitli minigame oyunları ve oyuna göre değişen scoreboardlar (klasik ve sonsuz parkur, futbol)
- Geniş sürüm desteği(1.18.x-1.21.x)

Güncelleme ile Gelecekler​
- pvp ve okçuluk minigame oyunları
- yeni sürüm destekleri
- sohbet ve hile korumaları
- bedrock giriş desteği

Ürün Konfigürasyon Paket Fiyatı: 150 TL
Harita + Konfigürasyon Paket Fiyatı:450 TL
Not: Harita takımımıza ait bir harita olmayıp orjinal satıcıya
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ulaşabilir
ve
dilerseniz haritayı kendiniz alıp kurulumları sadece konfigürasyon paketini alıp yapabilirsiniz.
Satın almak için
üzerinden veya forum özel mesaj ile bizlere ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Fiyatına göre kaliteli ve şık bir lobi paketi olmuş, hayırlı satışlar.

Bu ara herkesin ego tavan yapmış, sallayacak yer arıyorlar sanırım. Uğraşmaya değmez hatta direk ellemeye değmez. Arkadaş konuyu başlattıktan sonra bunların konuşulması en mantıklısı.

lobi paketi velocity destekliyor mu

Bu ara herkesin ego tavan yapmış, sallayacak yer arıyorlar sanırım. Uğraşmaya değmez hatta direk ellemeye değmez. Arkadaş konuyu başlattıktan sonra bunların konuşulması en mantıklısı.
Maalesef doğru. Arkadaş bizi sese gelmemi isteyerek yaşım senden buyuk saygısızlık vs yapamazsın vs vs gibisinden laflar bıraktım satışa sunduğum diğer bazı ürünlere bile çalıntı dedi :) Ekstra olarak tabi attığı panel üstünden kişisel bilgilerin bana atılması birçok hakareti saymıyorum
Gerçekten anlayamıyorum.

lobi paketi velocity destekliyor mu
Merhabalar evet desteklemektedir.

Son düzenleme:
dc linki geçersiz güncel iletişim bilgilerinizi verebilirmisiniz ?

dc linki geçersiz güncel iletişim bilgilerinizi verebilirmisiniz ?
Merhabalar

Konudaki Discord linkimiz güncel ve geçerlidir. Discorda giriş için VPN gerekmektedir. VPN ile giriş yaptığınızdan emin olunuz. Ekstra olarak discordum benjamin17 üstünden veya Forum Dm üstünden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Eki Görüntüle 252975
Kişiye özel plugin paketleri, rank/gui tasarımları ve hazır paketler için
sunucumuza katılabilirsiniz.

Görseller ve Tanıtım
Eki Görüntüle 252976
Eki Görüntüle 252977
Eki Görüntüle 252978

Özellikler​
- Oto-yönlendirme/tanıtım
- Gelişmiş kozmetik, kasa ve market sistemi
- Günlük ödüller
- Ayarlanmış menü, tab, scoreboard, mesajlar ve npc ler
- Çeşitli minigame oyunları ve oyuna göre değişen scoreboardlar (klasik ve sonsuz parkur, futbol)
- Geniş sürüm desteği(1.8.8-1.21.x)

Güncelleme ile Gelecekler​
- pvp ve okçuluk minigame oyunları
- yeni sürüm destekleri
- sohbet ve hile korumaları
- bedrock giriş desteği

Ürün Konfigürasyon Paket Fiyatı: 150 TL
Harita + Konfigürasyon Paket Fiyatı:450 TL
Not: Harita takımımıza ait bir harita olmayıp orjinal satıcıya
ulaşabilir
ve
dilerseniz haritayı kendiniz alıp kurulumları sadece konfigürasyon paketini alıp yapabilirsiniz.
Satın almak için
üzerinden veya forum özel mesaj ile bizlere ulaşabilirsiniz.

Haritayı alıp geliştirerek ve konfigürasyonlar ekleyerek harika hale getirmişsiniz, elinize sağlık. 150 TL gayet ekonomik ve sunucu sahipleri için harika bir fırsat olarak düşünüyorum. Sunucu yapacak kişilere öneririm.

Haritayı alıp geliştirerek ve konfigürasyonlar ekleyerek harika hale getirmişsiniz, elinize sağlık. 150 TL gayet ekonomik ve sunucu sahipleri için harika bir fırsat olarak düşünüyorum. Sunucu yapacak kişilere öneririm.
Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Gönül isterdi ki harita ile bu fiyata vermek fakat sahibi haritayı devretmek istemedi artık olduğu kadar :slightly:

Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Gönül isterdi ki harita ile bu fiyata vermek fakat sahibi haritayı devretmek istemedi artık olduğu kadar :slightly:
Elinize sağlık, harita geliştirme ekibinizi geliştirerek yeni projelere imza atabilirsiniz, konfigrasyon konusunda görmüş olduğum üzere (videoyu izlediğim üzere) bu işte başarılısınız.

Elinize sağlık, harita geliştirme ekibinizi geliştirerek yeni projelere imza atabilirsiniz, konfigrasyon konusunda görmüş olduğum üzere (videoyu izlediğim üzere) bu işte başarılısınız.
Teşekkürler ancak harita ekibim maalesef bulunmuyor. Stok paketlerde kullandığımız haritalar genel olarak ücretsiz veya hazır harita olarak satılan anlaşmalı bulunduğumuz satıcılara ait.

Tekrardan değerli yorumunuz için teşekkürler

Ürün fiyatı kısa bir süreliğine Konfigürasyon Paket Fiyatı 110 TL
Harita + Konfigürasyon Paket Fiyatı:315 TL

Yukarı