Sol Reklam

Skript Paylaşımı [Anti-Bug] Sunucunuzda bugları kapatın!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MoonQS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 2.144
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MoonQS

Nether Kaşifi
Elmaslar
796
Puanlar
16.085
Yer
Türkiye
Minecraft
Grossy
Merhaba arkadaşlar, çoğu sunucuyu gezdim ve //calc bugu mevcut. Bu komut ne işe yarıyor? Bu komut girilince sunucunuz çöküyor. Ve pek bilinmeyen bu bugu aşağıdaki kodla engelleyebilirsiniz!

PHP:
on command "//calc" or "//eval" or "//evalaute" or "//solve" or "/worldedit:/calc" or "/worldedit:/eval" or "/worldedit:/evalaute" or "/worldedit:/solve":
    cancel event
    send "&4&lAnti-Bug &8> &7Çok zekisin, ama buglar kapatıldı!"

Yararlı,teşekkürler. :)

Ne kadar gereksiz bir şey permission ile engellenen şeyleri neden skriptle engelliyorsunuz anlamıyorum -worldedit.calc permini verseniz engellenecek bug.

Daha Önce'den Paylaşılmıştı :D Ama Bir Tane Daha Ekliyim Ben, Fazla Bilinmeyebilir Ama CPU'da Tavan Yapmada Baya Etkilidir.

Komut: /verison $1-

:D Bu komut world edit açığı :D

Daha önce görmüştüm bu skripti.

Merhaba arkadaşlar, çoğu sunucuyu gezdim ve //calc bugu mevcut. Bu komut ne işe yarıyor? Bu komut girilince sunucunuz çöküyor. Ve pek bilinmeyen bu bugu aşağıdaki kodla engelleyebilirsiniz!

PHP:
on command "//calc" or "//eval" or "//evalaute" or "//solve" or "/worldedit:/calc" or "/worldedit:/eval" or "/worldedit:/evalaute" or "/worldedit:/solve":
    cancel event
    send "&4&lAnti-Bug &8> &7Çok zekisin, ama buglar kapatıldı!"
Faydalı Bir Skript.

Berkeye KAtılıyorum Permission Vererek Sorun Çözülebilir bunun Dışında Fazladan Skript Çalıştırmak sunucudaki işlem Sayısını Artıtırıcaktır (Gözle Görülmeyecek olsada LAgg Yapacaktır) Yani Gereksiz,Fakat Başarılar Dilerim İyi Yerlere Gelebilirsin Kimsenin Düşünmediği Şeyleri Düşün Ne Kadar Garip Olsalarda

Berkeye KAtılıyorum Permission Vererek Sorun Çözülebilir bunun Dışında Fazladan Skript Çalıştırmak sunucudaki işlem Sayısını Artıtırıcaktır (Gözle Görülmeyecek olsada LAgg Yapacaktır) Yani Gereksiz,Fakat Başarılar Dilerim İyi Yerlere Gelebilirsin Kimsenin Düşünmediği Şeyleri Düşün Ne Kadar Garip Olsalarda
Berke :pardon:

Yasine Katılıyorum :D

Yararlı olmuş, kullanamam gerek olmasa da acemiler için güzel bir skript.
Başarılarının devamını dilerim kal sağlıcakla.

Yararlı olmuş, kullanamam gerek olmasa da acemiler için güzel bir skript.
Başarılarının devamını dilerim kal sağlıcakla.
Teşekkürler. Fakat acemi değilim. Türk sunucularını gezdim bayağı sunucuda buldum. Oyüzden paylaşıyım dedim :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı