S
SILIK
Ziyaretçi
OYUNLARIN EN ÖZEN GÖSTERİLMİŞ KISMI SİZCE HANGİSİ?
Oyunlar... Kimi insanların hayatını adadığı ve gelir kaynaklarının olduğu şey. Büyük şirketlerin ise uğruna milyonlar harcayıp, uzun süre emek, onlarca insan ve fedakârlıkla yapıp; ardından büyük paralar kazandığı veya yalnızca eleştiriler karşısına çıktığı şey. Hepimiz mutlaka bir oyun oynamışızdır, oynamaya devam da ediyoruz hatta. Dakikalarımızı, saatlerimizi hatta günlerimizi veriyoruz. Kimisi geçemediği bir bölüm için sinir krizi geçirir iken, kimi deneyimli oyuncular için ise bu bir çocuk oyuncağı olabilir.
Ama bu oyunlarda bazıları var ki başlangıcında bizi büyüler ve gözlerimize grafikleri ile gözümüze şenlik verir iken, oyunun sonraki kısmında o enerjiyi ve o özen gösterilmiş bölümü alamıyoruz. Ben, aslında bu durumdan çok şikayetçiyim ve benim gibi kişiler var mı bunları fazlasıyla merak ediyorum.
Ve size soruyorum. Oyunların en özen gösterilmiş ve kaliteli kısmı sizce hangi bölümü?
Bana göre bu çoğu oyunda başlangıç kısmı olur fakat kimi başyapıtlarda ki bunlar The Last of Us olsun, Uncharted 4 / The Lost Legacy, The Walking Dead, Beyond: Two Souls gibi oyunlar olsun bu tür başyapıtlarda geçerli bir durum.
Peki bu durum sizin için nasıl? Yorumlarda ve anketlerde belirtmeyi unutmayın!
Mutlu kalın...