Sol Reklam

ANKET - Oyunların En Özen Gösterilmiş ve Kaliteli Kısmı Sizce Hangi Bölümü?

Oyunların En Özen Gösterilmiş ve Kaliteli Kısmı Sizce Hangi Bölümü?

• Başlangıç

• Orta Kısımlar

• Bitiş

• Tüm Kısımlar

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

SILIK

Ziyaretçi
ANKET.jpg

Kimi oyunlar özen gösterir, kimi oyunlar göstermez...

OYUNLARIN EN ÖZEN GÖSTERİLMİŞ KISMI SİZCE HANGİSİ?

Oyunlar... Kimi insanların hayatını adadığı ve gelir kaynaklarının olduğu şey. Büyük şirketlerin ise uğruna milyonlar harcayıp, uzun süre emek, onlarca insan ve fedakârlıkla yapıp; ardından büyük paralar kazandığı veya yalnızca eleştiriler karşısına çıktığı şey. Hepimiz mutlaka bir oyun oynamışızdır, oynamaya devam da ediyoruz hatta. Dakikalarımızı, saatlerimizi hatta günlerimizi veriyoruz. Kimisi geçemediği bir bölüm için sinir krizi geçirir iken, kimi deneyimli oyuncular için ise bu bir çocuk oyuncağı olabilir.

Ama bu oyunlarda bazıları var ki başlangıcında bizi büyüler ve gözlerimize grafikleri ile gözümüze şenlik verir iken, oyunun sonraki kısmında o enerjiyi ve o özen gösterilmiş bölümü alamıyoruz. Ben, aslında bu durumdan çok şikayetçiyim ve benim gibi kişiler var mı bunları fazlasıyla merak ediyorum.

Ve size soruyorum. Oyunların en özen gösterilmiş ve kaliteli kısmı sizce hangi bölümü?

Bana göre bu çoğu oyunda başlangıç kısmı olur fakat kimi başyapıtlarda ki bunlar The Last of Us olsun, Uncharted 4 / The Lost Legacy, The Walking Dead, Beyond: Two Souls gibi oyunlar olsun bu tür başyapıtlarda geçerli bir durum.

Peki bu durum sizin için nasıl? Yorumlarda ve anketlerde belirtmeyi unutmayın!

Mutlu kalın...

Call Of Duty'de ghost'un öldüğü sahneyi asla unutamam... (Orta)

Hayran kaldım yaptığın resme... Bence heavy rain'den örnek alarak, orta/son diyorum.

Başlangıç kısımları çoğu oyunda normaldir pek önemli olay yoktur. Fakat oyunların bitişi her zaman daha özen gösterilmiş olur.
Şöyle düşünün güzel bir filmin fragmanında bütün olayları göstermezler küçük olayları gösterirler ki filmin tadı kaçmasın. Başlangıcıda filmin fragmanında gösterilen küçük olaylar olarak sayalım.

Call Of Duty'de ghost'un öldüğü sahneyi asla unutamam...
Call of Duty hakkında pek engin bilgilere sahip olmasam da sanırım Ghost ve Roach ana karakterlerdi. En azından Ghost Az önce baktım ve gerçekten etkileyici bir sahneydi.

Hayran kaldım yaptığın resme... Bence heavy rain'den örnek alarak, orta/son diyorum.
Görseli beğenmene sevindim. Heavy Rain bence son kısımlara doğru sıkıcı olmaya başladı, bilemiyorum.

Başlangıç kısımları çoğu oyunda normaldir pek önemli olay yoktur. Fakat oyunların bitişi her zaman daha özen gösterilmiş olur.
Şöyle düşünün güzel bir filmin fragmanında bütün olayları göstermezler küçük olayları gösterirler ki filmin tadı kaçmasın. Başlangıcıda filmin fragmanında gösterilen küçük olaylar olarak sayalım.
Genellikle başlangıç kısmında daha etkileyici sahneler oluyor ve oyunun güzel gözükmesi için daha fazla önem verildiği için ben başlangıç diyorum fakat bazı oyunlar dediğim gibi tüm kısımları bir başyapıt.

Call of Duty hakkında pek engin bilgilere sahip olmasam da sanırım Ghost ve Roach ana karakterlerdi. En azından Ghost Az önce baktım ve gerçekten etkileyici bir sahneydi.

Görseli beğenmene sevindim. Heavy Rain bence son kısımlara doğru sıkıcı olmaya başladı, bilemiyorum.

Genellikle başlangıç kısmında daha etkileyici sahneler oluyor ve oyunun güzel gözükmesi için daha fazla önem verildiği için ben başlangıç diyorum fakat bazı oyunlar dediğim gibi tüm kısımları bir başyapıt.
Bence yanılıyorsun kadim dostum amiral ;)

Bence yanılıyorsun kadim dostum amiral ;)

Hikaye oyunları ile içli dışlı biri olarak bunları söylüyorum. Kadim dostum...

Bitiş bence. San Andreas'ta Big Smoke'un CJ tarafından öldürülmesini ve Big Smoke'un Grove Street'e yaptığı ihaneti asla unutmam. Hain Big Smoke!

Her oyuna göre değişen bi husus mesela
Battlefaild 1'de başlangıç'ta askerler arası geçiş yapıyor ölünce orası gayet hoş bir detay olmuş.
COD2'de her bölüm çok hoşuma gitmişti.
COD3'de Gemiler felan karaya oturmuş o sahne çok hoştu.
COD4'te son bölümde Captain Price - Gaz - Sas ve bir çok silah arkadaşımız ölüyordu orda bi etkilenmiştim.
Outlast 1'de Dr.Wernicke var parmak kesiyor felan oralar hoş olmuş (tabi bundan ibaret değil)
Outlast WhistleBlower'de Dağmat Adayı adlı bir arkadaş var onun yaptığı deneyler felan çok güzel gösterilmiş.
Daha çok oyun var tabi ama söylemeye gerek yok her oyuna göre önem farklı yerde oluyor.

assassin's creed in serilerinde olan hikaye anlatma bölmü baya zor yapılmıştır diye düşünüyorum.

Her oyuna göre değişen bi husus mesela
Battlefaild 1'de başlangıç'ta askerler arası geçiş yapıyor ölünce orası gayet hoş bir detay olmuş.
COD2'de her bölüm çok hoşuma gitmişti.
COD3'de Gemiler felan karaya oturmuş o sahne çok hoştu.
COD4'te son bölümde Captain Price - Gaz - Sas ve bir çok silah arkadaşımız ölüyordu orda bi etkilenmiştim.
Outlast 1'de Dr.Wernicke var parmak kesiyor felan oralar hoş olmuş (tabi bundan ibaret değil)
Outlast WhistleBlower'de Dağmat Adayı adlı bir arkadaş var onun yaptığı deneyler felan çok güzel gösterilmiş.

Daha çok oyun var tabi ama söylemeye gerek yok her oyuna göre önem farklı yerde oluyor.

Haklısın.

Bak duygulandım şimdi. O sahneyi unutan veya yaşamayan kendisine oyuncu demesin :D (Orta)
Ben şimdi oyuncu değil miyim? :(

assassin's creed in serilerinde olan hikaye anlatma bölmü baya zor yapılmıştır diye düşünüyorum.
Her sene oyun çıkarıyorlar, kolaydır onlara.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı