Sol Reklam

Çözüldü Animated Menu Plugini Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dangereus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.095
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dangereus

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
7
Puanlar
0
Arkadaşlar ben animated menu pluginini indirdim kurdum ve menüler oluşturdum. İlk başta deop olan sıradan bir oyuncu menüyü açmaya çalıştığında yetkisinin olmadığı hatasını veriyordu. Daha sonra gereken permi verdim ve menü açıldı. Ancak menü açıldığında menüde hiçbir item yok. Op olan bir hesap açtığında menüler var ancak DeOp olan bir hesap açtığında menüde itemler var. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Arkadaşlar ben animated menu pluginini indirdim kurdum ve menüler oluşturdum. İlk başta deop olan sıradan bir oyuncu menüyü açmaya çalıştığında yetkisinin olmadığı hatasını veriyordu. Daha sonra gereken permi verdim ve menü açıldı. Ancak menü açıldığında menüde hiçbir item yok. Op olan bir hesap açtığında menüler var ancak DeOp olan bir hesap açtığında menüde itemler var. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Animated Menu Plugini Yerine ChestCommands Pluginini Önerecegim Size
LINK :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Dostum, Eklentiyi Satın Almadıysan Eski Güncellemeler’de Hata Çıkabilir. Güncellemen Dileğiyle :)

Animated Menu Plugini Yerine ChestCommands Pluginini Önerecegim Size
LINK :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Chest Commands Plugini ile daha önce yaptım menü ancak serverdeki online sayısını filan gösterme olmadığından Animated Menu ye geçtim.[DOUBLEPOST=1508764679,1508764454][/DOUBLEPOST]
Dostum, Eklentiyi Satın Almadıysan Eski Güncellemeler’de Hata Çıkabilir. Güncellemen Dileğiyle :)
Animated Menu ücretsiz ve son sürüm[DOUBLEPOST=1508764904][/DOUBLEPOST]
Merhaba,

Animatedmenunun çalışması için bu eklentiye ihtiyacı var. Ayrıyeten sunucunun java 8 olması gerekir. Ve spigot sürümünün de 1.8.8 olması
Java 8 ve 1.8.8 server jarı bulamadım spigot sürümü varsa linkini atabilir misiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı