Sol Reklam
Sağ Reklam

İnceleme Angelic | Türk rol yapma oyunu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Artiex

The unique power of fire!

Discord:

Artiex#4349

Katılım
6 Şubat 2021
Mesajlar
318
Elmaslar
196
Puanlar
4.370
Yer
Adana/Sarıçam
Minecraft
zTugraa
Angelic-Promo-Art-Wide-Wallpaper-1_1920x1080.jpg


Angelic de nedir?

Angelic türk oyunu olan fakat uluslararası bir geliştirici ekibine sahip olan bir rol yapma oyunudur. Oyunun ana karakteri belirsiz bir sebepten dolayı ölüyor ve O evrende güçlü olan başka bir karakter tarafından yeniden canlandırılmış. Oyunda ne olduğunu kavramaya çalışacağız. Oyunda bulunan uzay gemisi bir hub görevi görüyor. Uzay gemisinin içinde karakterleri özelleştirebiliyoruz, belli başlı şeyleri craft edebiliyoruz ve görevlerimizi seçebiliyoruz. Oyunun geçenlerde erken geliştirme aşaması sürümü çıktı ve belli başlı kişilere oynaması için gönderildi.


angelic-banner_1920x1080.jpg


Aksiyon

Görev icabı indiğimiz gezegenlerde aksiyona gireceğiz. Kahramanlarımızın nereye ineceğini kendimiz belirleyebiliyoruz. Kahramanlarımız podlar aracılığıyla iniyor ve yere düşen o podların içinde kaldığı sürece ekstradan özellik kazanıyor. Fakat poddan çıktığı anda ekstra özellikleri kayboluyor. Bu yüzden podun nerede durduğu çatışmada üstünlük kazanmak için önemli bir etken. Ve Angelic'de tam kazandık bu iş bitti derken bir anda rakibin tankı vs. sinematikle geliyor ve kritik seçimler vermek zorunda kalıyoruz. Bu görevlerde tek amacımız düşmanları süpürmek olmayacak farklı amaçlarımız da olacak. Kahramanlarımızın yetenekleri de olacak ve onları geliştirebileceğiz.


Oyunun Hikayesi

Günümüzden yüzlerce yıl sonrası devletlerin bir gücü yok her güç özel şirketlerin elinde. Doğdunuz andan itibaren bir özel şirketin çalışanısınız. Özel şirketlerin her biri daha da öne çıkmak daha fazla güçlenmek istiyor. Bu özel şirketlerden biri olan Angelic özel bir insan ırkı yaratıyor. Ve bu ırkın adı da Neo-Human... (Fazla spoiler vermek istemedim gerisini oynarken görürüz.)


Çıkış Tarihi

Oyunun belli bir çıkış tarihi yok. Hatta steam sayfasına girdiğimizde planlanan çıkış tarihinde "When the goddess permits" yani "Tanrıça izin verdiğinde" yazıyor.

1626587422068.png


Yapımcı ile iletişim

Oyunun steam sayfasına girdiğimizde Community kısmından discord sunucusuna katılıp yapımcılar ile iletişime geçebiliyoruz.

1626587328191.png



Böyle türk oyunlarını piyasada görmek sevindirici. İnşallah daha fazla türk oyununu piyasada görürüz.


Umarım konumu beğenmişsinizdir başka bir konuda görüşmek üzere!
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı