Bulundu Alım Yapıcaklar Buraya Bakabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ScarLexa

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
Puanlar
13.460
Yer
Turkiye
Minecraft
ScarLexa
Ad » Doğukan
Soyad » Veremem.
Şuanki Yaşım » 19
Olabileceğim Yetkiler » Pluginer / Mimar / Tecrübeli Admin / Moderator / Rehber
Skypem Nedir? » [email protected]
Minecraft'ı Kaç Yıldır Oynuyorum? » 5 Yıldır oynuyorum, beynimiz pixel'leşti artık.
Minecraft'ı Günlük Kaç Saat Oynuyorum? » Saat 16:00 ve 00.00 Aralari online'im. (4 ve 12 Arası)
Oyundaki Nickim Nedir? » SKrun1 'dir (MCTR Forumundan Ulaşmadıkça Ben Değilimdir.)

Onları bi üste bırakırsak fazla konuşmayı sevmem, ve kişiligim biraz sessizdir.
Vede Başka Oyunlarda Oynuyom Yani Üstteki Oynadıgım Saat Bazenleri Degişebilir

Son düzenleme:

FurkanÖzcan

Emekli Ekip Lideri.

Discord:

FurkanÖzcan#6347

Elmaslar
1.264
Puanlar
16.180
Yer
İstanbul
Ad » Doğukan
Soyad » Veremem.
Şuanki Yaşım » 19
Olabileceğim Yetkiler » Pluginer / Mimar / Tecrübeli Admin / Moderator / Rehber
Skypem Nedir? » [email protected]
Minecraft'ı Kaç Yıldır Oynuyorum? » 7 Yıldır oynuyorum, beynimiz pixel'leşti artık.
Minecraft'ı Günlük Kaç Saat Oynuyorum? » Saat 16:00 ve 00.00 Aralari online'im. (4 ve 12 Arası)
Oyundaki Nickim Nedir? » SKrun1 'dir (MCTR Forumundan Ulaşmadıkça Ben Değilimdir.)

Onları bi üste bırakırsak fazla konuşmayı sevmem, ve kişiligim biraz sessizdir.
Vede Başka Oyunlarda Oynuyom Yani Üstteki Oynadıgım Saat Bazenleri Degişebilir

Dostum Bu Şekilde Yazman İyi Olmayabilir Yetkili Arıyanların Yorumlarına Yazsaydın

ScarLexa

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
Puanlar
13.460
Yer
Turkiye
Minecraft
ScarLexa
Şuanda Çogu Kişi Yetkili Aramıyor ve Konuşar Haftalar Olmuş Bazılarının Geçmesi Üstünden Ondan Dolayı Boyle Bi Konu Açmayı Düşündüm Yetkili Gereken Varsa Hem Bana PM Atabilir veya Burdan Yazabilsin Diye, Çünkü Diger Konulara bakınca Biraz Eski ve Hangisine Yazıp Yazmayacagını Bilemiyorsun.[DOUBLEPOST=1515855076,1513950909][/DOUBLEPOST]+

NygmaLast

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
0
Ad » Yılmaz
Soyad » Adalı
Şuanki Yaşım » 15 16 Gircem
Olabileceğim Yetkiler » Mimar Ama ADMİN veya Mod Olmak İsterim Ama Vercekseniz Vermesseniz Sağlık Olsun.
Skypem Nedir? » yilmaz.09.adali
Minecraft'ı Kaç Yıldır Oynuyorum? » 6 Yıldız Minecraft Oynuyorum.
Minecraft'ı Günlük Kaç Saat Oynuyorum? » Okuldan Geldimde Oynuyorum Hep Ödev Olduğu Zaman Ödev Yapıp Oynarım. Ama Okul Olmasa 2 3 Bazende 4 Oluyo.
Oyundaki Nickim Nedir? » PickLegendry

Son düzenleme:

ultraPvP_Offical

Ne mutlu Türküm diyene !

Discord:

Riqude#1881

Elmaslar
223
Puanlar
0
Minecraft
ultraPvP_
hocam 2011 de demo olarak çıkan bir oyunu 7 yıldır nasıl oynuyorsun hayret verici bi olay allah allah ?

nexi

nexi is the best!

Discord:

nexi#0001

Elmaslar
1.198
Puanlar
13.575
Yer
Samsun
Bence bu adamı yetkili olarak almayın Soyadını vermeyen adam güvenmeyen insandır size güvenmeyen adama siz nasıl güveneceksiniz?
Ayrıca minecraft'ı 7 yıl oynasan ne yazar hocam ben 4 yıl oynayan gördüm senden bilgili ve olgun bir çocuk 12 yaşında olmasına rağmen.

Logalos

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Yasaklandı
Elmaslar
7
Puanlar
0
Bence bu adamı yetkili olarak almayın Soyadını vermeyen adam güvenmeyen insandır size güvenmeyen adama siz nasıl güveneceksiniz?
Ayrıca minecraft'ı 7 yıl oynasan ne yazar hocam ben 4 yıl oynayan gördüm senden bilgili ve olgun bir çocuk 12 yaşında olmasına rağmen.

Adam soyadını vermek zorunda değil. Sanal ortamda da vermek istemez belki de. Ayrıca soyadını vermeyen güvenmeyen insandır sözünüz ne alaka?

nexi

nexi is the best!

Discord:

nexi#0001

Elmaslar
1.198
Puanlar
13.575
Yer
Samsun
Adam soyadını vermek zorunda değil. Sanal ortamda da vermek istemez belki de. Ayrıca soyadını vermeyen güvenmeyen insandır sözünüz ne alaka?

Bu sözüm sadace soyadını tc numarası gibi gören arkadaşlaradır. ayrıca isminide

ultraPvP_Offical

Ne mutlu Türküm diyene !

Discord:

Riqude#1881

Elmaslar
223
Puanlar
0
Minecraft
ultraPvP_
Bence haklisin hocam ben 4 yıldır oynuyorum ve oyunda beni gorunler 16 17 yaşında sanıyorlar akıl yasda değil başıdadır

ScarLexa

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
Puanlar
13.460
Yer
Turkiye
Minecraft
ScarLexa
Soyad ile guven alakasiz oluyor kendi başınıza bence biraz öngörü yapmayınız, soyad vermeyince herkez en güvenilmeyen insan olmaz eğer böyle kendinizce düşünüyorsanız karışamam ama bilinki bir soyad vermedigimiz için güvenilir ligimizi yere atmaya gerek yok. Burası sanal alem kime güveniceksin sanki?

nexi

nexi is the best!

Discord:

nexi#0001

Elmaslar
1.198
Puanlar
13.575
Yer
Samsun
Soyad ile guven alakasiz oluyor kendi başınıza bence biraz öngörü yapmayınız, soyad vermeyince herkez en güvenilmeyen insan olmaz eğer böyle kendinizce düşünüyorsanız karışamam ama bilinki bir soyad vermedigimiz için güvenilir ligimizi yere atmaya gerek yok. Burası sanal alem kime güveniceksin sanki?

Bak dostum! bazı insanlar vardırki çok yakın arkadaş olurlar ve kendilerine güvenirler sen bana soyadını vermedin demekki güvenmiyorsun ben güvenmeyen bir insana sunucudan çıkış yaptığımda nasıl güveneyim? bir düşündünmü şu beynini kullanarak oku yazılarımı düşünmeden değil. hadi eywallah.

ScarLexa

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
Puanlar
13.460
Yer
Turkiye
Minecraft
ScarLexa
Şimdi yazıma iyi bakarsan anlarsınki senin düşüncelerine karışamam. Soyadını vermiyene güvenmiyorsan güvenmiyorsundur! Burda seni yargılamadım bilmeni istedimki soyadını vermeyen kimse güvenilmeyen degildir. Senin kendi düşüncelerinden soyadı verenler hepsi iyi insanmi sanıyorsun? Soyadını verdi sende hemen al yetkimi diyeceksin? Soyadını veren kimsede güvenilmez degildir. Bunu anla sadece yargı degil.

ultraPvP_Offical

Ne mutlu Türküm diyene !

Discord:

Riqude#1881

Elmaslar
223
Puanlar
0
Minecraft
ultraPvP_
Şimdi yazıma iyi bakarsan anlarsınki senin düşüncelerine karışamam. Soyadını vermiyene güvenmiyorsan güvenmiyorsundur! Burda seni yargılamadım bilmeni istedimki soyadını vermeyen kimse güvenilmeyen degildir. Senin kendi düşüncelerinden soyadı verenler hepsi iyi insanmi sanıyorsun? Soyadını verdi sende hemen al yetkimi diyeceksin? Soyadını veren kimsede güvenilmez degildir. Bunu anla sadece yargı degil.
Kavga Etmenize Gerek Yok Ya Tartışmayın Lütfen

nexi

nexi is the best!

Discord:

nexi#0001

Elmaslar
1.198
Puanlar
13.575
Yer
Samsun

Bak güzel arkadaşım kavga etmiyorum sadace bilgilendirme ediyorum bilgilendirem şu şimdi ilk olarak sen karşıdaki insana güveneceksin ki oda sana güvensin mantık bu ayrıca kimsenin fikrine karışamazsın ben sadace fikrimi söyledim.

ayrıca
farkettinmi bilmem ama ilk olarak "Bence" yazmışım konuyu uzatmaya gerek yok bu benim fikrimdi özelden konuşacaksan buyur açığım ama aptalca konuşma lütfen. önce bir oku Bence demek kendi fikrimdir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı