Sol Reklam

Ah şu rezil çocuklar :)))

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Batu44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 3.167
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Batu44

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
136
Puanlar
13.520
Yer
Malatya
Minecraft
Batu44
Merhaba arkadaşlar, biraz önce başıma gelen olayı anlatayım sizlere.
Perşembe akşamı bir çocuk hub lobi haritasını alacağını söyledi, ama mevzusu şu ki bana haritayı ver sana yarın atayım parayı. Niye diye sorunca; ben uzaktayım yanımızda ATM yok. Haritayı vermeyince 2 gün sonra mesaj attı yani bugün. Benden plugin konusunda yardım istedi, bende paket almayanlara yardım etmeyeceğimi söyledim, normalde ediyorum ama bu dolandırıcı olduğu için destek vermeyeceğimi söyledim. Bir kaç dakika sonra başladı küfür etmeye. Hiç karşılık vermedim, vermemde. Bunun gibiler çok geldi geçti. Kanıt olarak ekran görüntüsü aldım.
r2WmM1.png

Skype adresi; live:mrvrezer_.34
Sizden bir şey isterse yapmayın. Sizlere kendini güvendirmek için arkadaşıyla sahte bir muhabbet ortamı yaratmış. Forumdaki kullanıcı adı @atıl12

Gerçekten içler acısı bir durum halo.​

Adam Dogru Yazmıs Olurmuns Bir Soruyu Cevaplasan

Bunlar yüzünden ülkemiz gelişmiyor..

Dolandırıcıya destek mi verelim ?
Dolandırıcı Oldugunu Nerden Biliyon
Belki Harbıden Doğru Söylüyor Eyer Doğru Söylüyorsa Attığın İftira Olur

Klasik ücretli bir şey alırken rezillerin yazısı
Sen bana ver ben sana verdikten sonra verecem.
Böyle kişilerin sana denk gelmesi ayrı bir sıkıntı :)

Bilgiyi paylaşmak güzeldir lakin güzel insanlarla paylaşırken güzeldir.Her iki kelimesinden 1'i küfür olan insana ilmi altın tepside sunarsan.Gün gelir o verdiğin bilgi ile seni alt eder elinden tutup kaldırmaz bile.Bu yüzden böyle insanlara yardım etmek sadece yılanı beslemektir.​

Dolandırıcı Oldugunu Nerden Biliyon
Belki Harbıden Doğru Söylüyor Eyer Doğru Söylüyorsa Attığın İftira Olur

Yok Onun İçin Plugin Paketi Yaptım
Kanıtlar ile herşey ortada, bir alışveriş yaptın diye onu savunman doğru değil bence..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı