Sol Reklam

Tanıtım AdvancedLogin Gelişmiş GUİ AuthME

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Unknownloce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 2.499
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
U

Unknownloce

Ziyaretçi
logo-yilbasi.png

Selamlar MC-TR ailesi. Bugün gelişmiş Authme esklentisini tanıtacağım GUI menüsüne sahiptir. İyi dinlemeler.

10510.png

önsöz.png

Bu plugin nedir ? Authme'nin biraz daha gelişmişidir. GUI şeklinde 5 haneli şifre oluşturup sürekli onla giriş yaparsınız. Fakat sitelere bağlanmaz çünkü genellikle küçük sunucular için kullanılır. Fakat sunucularda biraz laga sebep olabilir.

görünüm.png

upload_2018-1-29_21-48-2.png

özellikler.png
  • GUI olan sürümdür.
  • Authme'nin gelişmişidir.
  • Maksimum 5 haneli şifre oluşturulur.
  • Oyuncular kolaylıkla giriş yapabilir ve şifresini vb. unutmaz.
satin-al-buton.jpg

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orjinal Authme nin yerini kimse tutamaz :D​

Bu çok saçma geldi bana ya :D Banka şifresi gibi olmaz böyle :D Eline sağlık güzel konu

MMOTRGaming Skyblock Paketi bunu kullanıyordu galiba :)
Görevinde başarılar, böyle devam et.

Gene unuttuk söylemeyi. Bu aralar çok unutuyorum ya. Ücretli eklenti tanıtırken lütfen fiyat bildirin. Ayrıca bunu heyecanınıza sayıyorum eklentileri leaklemeyin.

Eki Görüntüle 18924
Selamlar MC-TR ailesi. Bugün gelişmiş Authme paylaşacağım. GUI menüsüne sahiptir. İyi dinlemeler.

Eki Görüntüle 18949
Eki Görüntüle 18950
Bu plugin nedir ? Authme'nin biraz daha gelişmişidir. GUI şeklinde 5 haneli şifre oluşturup sürekli onla giriş yaparsınız. Fakat sitelere bağlanmaz çünkü genellikle küçük sunucular için kullanılır. Fakat sunucularda biraz laga sebep olabilir.

Eki Görüntüle 18951
Eki Görüntüle 18954

(Benim verdiğim 5 haneli Türkçeleştirilmiştir, orijinali buradadır)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eki Görüntüle 18952
  • GUI olan sürümdür.
  • Authme'nin gelişmişidir.
  • Maksimum 5 haneli şifre oluşturulur.
  • Oyuncular kolaylıkla giriş yapabilir ve şifresini vb. unutmaz.

Eki Görüntüle 18929

Eki Görüntüle 18930

Konuda bazı yazım hataları vardı, düzenledim. :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu düzenin daha güzel olabilirdi, bannerların renk uyumu kötü olmuş ve onun dışında İtalik yazmasan daha iyi olur. Güzel plugin, güzel anlatım eline sağlık.

Konu düzenin daha güzel olabilirdi, bannerların renk uyumu kötü olmuş ve onun dışında İtalik yazmasan daha iyi olur. Güzel plugin, güzel anlatım eline sağlık.
Teşekkür ederim biraz daha italik yazıyı sevdiğim için onu koydum. İyi forumlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı