Sol Reklam

Rehber Açtığım Sunucu Nasıl Tutabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silinen üye 78915
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 2.656

Konu Mantıklımı

• Evet

Oylar: 4 33,3%
  • Hayır

Oylar: 8 66,7%

• Oy Verenler
    12
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
yzz84N.png

Açtığım Sunucu Nasıl Tutabilir?
Merhaba MC - TR Üyelileri, Bugün Sizlerle Açtığınız Sunucu Nasıl Tutabilir , Nasıl Fazla Kişi Girebilir
Gibisinden Bir Konu Anlatıcağım. Bilmediğiniz Şeyleri Yorum Kısmına Atın Ben Bakıyorum.
Neyse Şimdi Konumuza Gelelim.

1.
Sunucu'da Küfür,VB Gibi Şeyler Engellenmesi Lazım.

2.
Sunucu'da Güzel Eklentiler Lazımdır Plugin Yani.

3.
Sunucuzda Hileler Yani KillAura , SpeedMine , SpeedHack Gibi Hileler İçin NoCheatPlus Adlı Plugini Tavsiye Ederim.

4.
Sunucunuzda Mutlaka Ve Mutlaka Skript Lazımdır, Bir Plugini Veya Kodlamasını Bulamadığınızda Skript'e Başvururuz.

5.
Sunucu'nuzda Mutlaka /report oyuncu sebep Olması Lazımdır. Oyuncularınız Hile , Küfür Gördüğnünde Chat Kısmına Yazıcağına
/report Edebilir Online Admin O Kişi İle İlgilenebilir.

6.
Sunucu'nuzun Bir Forum , Duyuru Sitesi Olması Lazımdır.

7.
Sunucunuzun Reklamını Yapmanız Lazım. Reklamsız
Hiç Kimse Girmez.
yzz84N.png

Umarım Yardımım Dokunmuştur. Daha Fazlası İçin
Yorum Yapabilirsiniz.

Yalan ya, kol ve bacak lazım adım 1: ayak ilen sunucunun kenarını tutun adım 2: kol ilen diğer kenarını tutun adım 3: ve sunucuyu tutmuş olursunuz.

yzz84N.png

Merhaba MC - TR Üyelileri, Bugün Sizlerle Açtığınız Sunucu Nasıl Tutabilir , Nasıl Fazla Kişi Girebilir
Gibisinden Bir Konu Anlatıcağım. Bilmediğiniz Şeyleri Yorum Kısmına Atın Ben Bakıyorum.

1.

2.

3.
Sunucuzda Hileler Yani KillAura , SpeedMine , SpeedHack Gibi Hileler İçin NoCheatPlus Adlı Plugini Tavsiye Ederim.

4.
Sunucunuzda Mutlaka Ve Mutlaka Skript Lazımdır, Bir Plugini Veya Kodlamasını Bulamadığınızda Skript'e Başvururuz.

5.
Sunucu'nuzda Mutlaka /report oyuncu sebep Olması Lazımdır. Oyuncularınız Hile , Küfür Gördüğnünde Chat Kısmına Yazıcağına

6.

7.
Hiç Kimse Girmez.
yzz84N.png

Yorum Yapabilirsiniz.

Bunlar zaten her sunucu açan birey biliyor daha çok nasıl adam çekerim nasıl kaliteli iş çıkarırım bu sorulara cevap getirsen o kişilere daha yardımcı olursun başarılar.

Şu konunun zibilyonuncusunu açtığın için mutlu musun?
admiraldus uliminadiğğğ :D
yzz84N.png

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.
Hiç Kimse Girmez.
yzz84N.png

Yorum Yapabilirsiniz.

yararlı konu ama bunları bilmeyen zaten sunucu açmaz ki ?

Konudaki dili kullanımınıza dikkat edin. Cümle ortalarında büyük harf ile yazmamaya özen gösterin. Ayrıca konunuzu görseller ve diğer kaynaklar ile zenginleştirin. Eğer bu şekilde bırakırsanız güzel yorumlar alamayabilirsiniz.

Herkes sunucuların nasıl tutacağı hakkında konu açmış :D oysa bu kadar kasmaya gerek yok emek ver yeter.

Sunucu açacak arkadaşlara birebir açıklama.

Sade Ve Kısa Olmuş Bunları Herkes Biliyor Ve Tahmin Edebiliyor. Daha Açık Olsaydın Ayrıntıya Girseydin Gereksiz Bir Konu Olmazdı.

Kendi sunucunu diğer sunuculardan ayıran özellikler olmalı. Standartları aşmalısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı