Sol Reklam

Çözüldü acil yardım scoreboard da kişinin yetki gösterme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jossian
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 3.402
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

jossian

jossianNWTR
Elmaslar
45
Puanlar
9.155
Minecraft
jossian

Discord:

jossian#7521

Arkadaşlar SkyBlock Serverimde Kişinin Yetkisi ScroreBoard'da Göstermek İstiyorum Yardım Edebilir Misiniz ?
Sunucu Sürümü: CraftBukkit 1.8

{group} olması lazım

Pluginin ismi ScoreBoardStats Buyrun Bu Linkden Ulaşın
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İşinize Yaradıysa Begenmeyi Ve Rep Vermeyi Unutma :)
[DOUBLEPOST=1503039271,1503039186][/DOUBLEPOST]ordan bulamazsanız %group% bunu deneyin mutlaka olur.

Kullandığınız eklentiye göre değişiklik gösterebilir, kullandığınız eklentiyi söylerseniz yardımcı olabilirim.

Scoreboard'dan daha iyi eklentiler mevcut. Featherboard gibi mesela, Ayrıca sunucunuzda vault yüklü değilse bu istediğiniz şeyi yapamazsınız zaten.

Scoreboard'dan daha iyi eklentiler mevcut. Featherboard gibi mesela, Ayrıca sunucunuzda vault yüklü değilse bu istediğiniz şeyi yapamazsınız zaten.
Featherboard ücretli, ama daha sağlıklısı için İnfoBoard kullanabilir.

acaba yukarıda söledigimi yapdınızmı ? %group% ve verdigim linkden variablesine bakdınızmı bakmadıysanız link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ben kendimde denedim %group% oluyor?[DOUBLEPOST=1503064145,1503064103][/DOUBLEPOST]eminmisiniz scoreboardstats kullandıgınıza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı