crackli aldımplugini spigot'dan satın aldınmı yoksa crackli pluginmi
AAC crackliyse çalışmasını bekleme yani :Dcrackli aldım
çalışıyor ama o bozuk sadeAAC crackliyse çalışmasını bekleme yani :D
plugini bende crackli indermeye çalıştım en az 10 defa indirdim hepsini denedim fakat hiçbiri doğru düzgün çalışmadı crackli yerine orijinal almalısın bende almadım daha :Dçalışıyor ama o bozuk sade
ben birinden ucuza aldımplugini bende crackli indermeye çalıştım en az 10 defa indirdim hepsini denedim fakat hiçbiri doğru düzgün çalışmadı crackli yerine orijinal almalısın bende almadım daha :D
Yo gayet kolay ? Spartan veya Reflex kullanabilirsin.Ne yapsanda spigot premiuma 88 tl vermen lazım yoksa adam gibi, anti cheat zor bulursun.
Kill aurada başarısız diyorum boşuna arkiden istemiştim oyuncu sayımı düşürmüştü update de 1 haftaya gelicekti fly açıp uçuyorlardı reflex e bir şey diyemiyorum ;)Yo gayet kolay ? Spartan veya Reflex kullanabilirsin.
Spartan killaurasını geliştiriyordu ne oldu bilmiyorumKill aurada başarısız diyorum boşuna arkiden istemiştim oyuncu sayımı düşürmüştü update de 1 haftaya gelicekti fly açıp uçuyorlardı reflex e bir şey diyemiyorum ;)
Son update güzel olmuş knk iyiki tavsiye ettin.Spartan killaurasını geliştiriyordu ne oldu bilmiyorum