Yardım 8 sınıfım ama matematik hakkında hiçbirşey bilmiyorum

Yesil Portal

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Katılım
13 Ekim 2018
Mesajlar
157
Elmaslar
22
Puanlar
240
#1
Merhaba ben 8-cı sınıfım ama matematik ile ilgili hiç birşey bilmiyorum.
Yani 5-ci sınıfdan sonrasını birşey bilmiyom. Eyer neden vaktinde öyrenmiyordun derseniz okulda bazı problemler yaşıyordum ve
kitap bana verilmemişdi. Lütfen bana hazırlığa git demeyin. 1-7 sınıfa kadar gitdim. Ben bu problemi internet yoluyla çözmeyi istiyorum
 

Baki19

Zombi Geldi, Beni Yedi
Katılım
6 Aralık 2016
Mesajlar
230
Elmaslar
119
Puanlar
2.190
NMB#3477
Nur Muhammet Baki Yaralı
Minecraft
Caki19
#3
Ben 8.sınıftayım Şöyle yapabilirsin benim taktikle normalde arkiler okul kitabından sınav ve ödev zamanı açıyorlar ama ben kaynak kitap yani test aldım konu anlatımlı onlara bakıp anlıyorum İnkılap falan tablo halinde mesela görsel olarak kolay geliyor.Devlet tüm çocuklara kitap verir sayısına göre sipariş edilmiştir .
 

ShortPallMall

Demir Cevheri Gibiyim
Katılım
26 Mayıs 2014
Mesajlar
176
Elmaslar
57
Puanlar
3.190
Minecraft
ShortPallMall
#4
Hiç kitap kullanmadım sayılır 3.sınıfa kadar kullandım. Lise boyunca matematikte defter bile kullanmadım üniversitede dahil yalnız en düşük notum 70 herşey kitap değildir bazı insanlar matematiği anlamaz malesef dostum sözelcisin ben ise sayısal diğer dersleri anlamam mesela
 

Baki19

Zombi Geldi, Beni Yedi
Katılım
6 Aralık 2016
Mesajlar
230
Elmaslar
119
Puanlar
2.190
NMB#3477
Nur Muhammet Baki Yaralı
Minecraft
Caki19
#5
Aynen kafan matematiği bastımmı defteree bile işin kalmaz
 

Aovalect

Odunlara Vur Vur Vur!
Katılım
30 Ekim 2018
Mesajlar
45
Elmaslar
19
Puanlar
220
Aovalect#7688
#6
Hiç bilmiyorsan sıfır'dan başlayabilirsin. Çarpma, bölme, çıkarma, toplama gibi konuları baştan çalışmalısın. Bununla ilgili YouTube'de videolar mevcut. "Ben biliyorum zaten" dememelisin. Önce temelini kurman lazım. Sonradan diğer konulara geçiş yapmalısın.
 

Sherlock

Her usta, eserinde kendinden izler bırakır.
Katılım
29 Temmuz 2018
Mesajlar
73
Elmaslar
56
Puanlar
590
Pessimiste
Minecraft
Efeturk
#7
Matematik için sana Antrenmanlarla Matematik kitabını öneririm. Bende aynı senin gibiydim. Matematiğe hiç kafam basmıyordu. Sonra 7. sınıfta öğretmenimin önerisiyle bu kitabı aldım. Şuan 11. sınıftayım ve Matematiğim eskisine göre çok daha fazla iyi durumda. Kitap içeriğini merak ediyorsan konu anlatımları ve testler ile sıfırdan matematik öğreten bir kitap. Aynı zamanda hiç sıkıcı değil diğer kitaplar gibi.

Eğer ben kitapları sevmem, illa da internet üzerinden öğreneceğim diyorsan Udemy diye bir sanal kurs sitesi var. Kurslar ücretli ama maksimum 30-40 TL civarlarında. Orada işini görebilecek bir sürü matematik kursu mevcut.
 

farukalpay

Fırında Isıttığım İlk Taş
Premium
Katılım
8 Eylül 2014
Mesajlar
88
Elmaslar
38
Puanlar
2.890
secret_wither
Devils_666#8380
Minecraft
Devils_666
#8
Matematik için sana Antrenmanlarla Matematik kitabını öneririm. Bende aynı senin gibiydim. Matematiğe hiç kafam basmıyordu. Sonra 7. sınıfta öğretmenimin önerisiyle bu kitabı aldım. Şuan 11. sınıftayım ve Matematiğim eskisine göre çok daha fazla iyi durumda. Kitap içeriğini merak ediyorsan konu anlatımları ve testler ile sıfırdan matematik öğreten bir kitap. Aynı zamanda hiç sıkıcı değil diğer kitaplar gibi.

Eğer ben kitapları sevmem, illa da internet üzerinden öğreneceğim diyorsan Udemy diye bir sanal kurs sitesi var. Kurslar ücretli ama maksimum 30-40 TL civarlarında. Orada işini görebilecek bir sürü matematik kursu mevcut.
Bende benim aklım matematiğe basmıyor diyorum bu yıl trigonometri felan konuları anladım hep. Bunu yazın 20 gün boyunca yaptığım antremanlarla matematik kitabına borçluyum.
 

L1T3R4L

Odunlara Vur Vur Vur!
Katılım
14 Ocak 2019
Mesajlar
44
Elmaslar
20
Puanlar
90
Enes'20 | L1T3R4L#1867
Minecraft
L1T3R4L
#10
Yapacağın şey Şifreli Matematik kanalına girip Sıfırdan Matematik serisini yazarak, anladığından emin bir şekilde çalışmak.
Böylelikle sağlam bir temel inşa etme yolunda ilk adımını atmış olacaksın.
 

euxtr

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Katılım
19 Nisan 2018
Mesajlar
165
Elmaslar
54
Puanlar
590
lethathenoob
Minecraft
euxx007
#13
Hiç kitap kullanmadım sayılır 3.sınıfa kadar kullandım. Lise boyunca matematikte defter bile kullanmadım üniversitede dahil yalnız en düşük notum 70 herşey kitap değildir bazı insanlar matematiği anlamaz malesef dostum sözelcisin ben ise sayısal diğer dersleri anlamam mesela
saçmalık 5-6-7 de mökemmel olan matematiğim (6da 100-100-95 almıştım ) 8 de berbat
 

RebelZone

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
699
Elmaslar
1.220
Puanlar
840
RebelZone#6475
Minecraft
RebelZ0ne
#14
Siz hiç bir şey bilmiyorsunuz galiba. Hep buradan soruyorsunuz size Tonguç Akedemiyi öneririm izleyin zaten normal iseniz anlarsınız. İyi günler!
 
Yukarı