ForestEdge
Ben mi deliyim, yoksa diğerleri mi?
- Elmaslar
- 751
- Puanlar
- 11.530
- Yer
- İstanbul
- Minecraft
- firisteyc
Discord:
forestedge#5714
Merhaba değerli forum sakinleri bugün aslında çok basit olan ancak çoğu kişinin yapmayı bilmediği, yapamadığı "hareketli gif" i "6 Adımda" anlatacağım.
Bu konu ile kolay bir şekilde Gif yapabilirsiniz.
Gerekli Progaramlar | PhotoShop
İlk olarak PhotoShop Programımızı açıyoruz ve sol üstteki "Dosya > Yeni" Konumuna gidip 468x60 Bir alan oluşturuyoruz
Sol alttaki boya fırçasını seçerek şeffaf alanı boyuyoruz. (Arka plan). Ve üzerine ip adresiniz vs. yazıyoruz. Son olarak sağ üstteki "Pencere" ye tıklayarak "Animasyon" u seçiyoruz ve altımıza bir alan beliriyor.
En alttki animasyon bölümündeki tuşların "Seçili Kareleri Çoğaltır" bölümüne tıklayıp gifin uzunluğuna göre kare oluşturun.
2. Karedeye yeni bir şeyler yazın. Ve eski karedeki yazıyı
Animation kısmında her karenin altında 0. san. Vardır, bu karelerin geçiş saniyesidir bunu arttırarak geçişi uzata bilirsiniz. (İdeal 1.00 Saniye)
Son olarak sol üstteki "Dosya" bölümüne gelerek "Web için kaydet" Butonuna tıklıyoruz. Ardından save`ye tıklıyoruz. Ve Gifimiz hazır! Artık istediğiniz yerde kullanabilirsiniz!
Ve son olarak bu yaptığım Gifi paylaşıyorum ;
İndirme linki ;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
VirüsTotal ;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Beni dinlediğiniz için Teşekkürler! Böyle şeylerin devamı için bu konuyu beğenebilirsiniz ;)