Sol Reklam

3500 TL PARA ÖDÜLLÜ YENİ SEZON | oyna.creaturemc.com | 1.19.4 Sabit | Yenilikçi Skyblock | 29 HAZİRAN AÇILIŞ!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

droneposted

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
8
Puanlar
13.235
Minecraft
droneposted

Discord:

droneposted

DİPNOT > AÇILIŞ TARİHİ!
sunucumuz , 15 Haziran tarihinde açılışını gerçekleştirecektir!

DİPNOT > SUNUCUYA KATILIM
Sunucuya bağlanmak için: Çok Oyunculu > Sunucu Ekle > Sunucu Adresi: oyna.creaturemc.com > Tamam
kesintisiz bir oyun deneyimi için 1.19.4 sürümü ile girmenizi şiddetle öneririz!

creature1.png
creature_konu_kopya.png

sunucu1.png

sunucu2.png

sunucu3.png

sunucu4.png

sunucu5.png

sunucu6.png

sunucu7.png

sunucu8.png

Son düzenleme:
Sunucu 15 haziran'da betasız açılacaktır!

Son düzenleme:
Daha önce skyblock tarihinde böyle bir sunucu görmemiştim hikayesi olsun zindan, gelişmiş çiftçi sistemi, entrikacı sistemi ve görsellerde belirtilenler olsun tamamıyla müthiş bir sunucuya benziyor 15 haziranda orada olacağım.

Daha önce skyblock tarihinde böyle bir sunucu görmemiştim hikayesi olsun zindan, gelişmiş çiftçi sistemi, entrikacı sistemi ve görsellerde belirtilenler olsun tamamıyla müthiş bir sunucuya benziyor 15 haziranda orada olacağım.

:sohappy: Teşekkür ediyoruz değerli yorumun için , umarım sunucuya girdiğinde de aynı fikirlere sahip olursun.

1.20.4 İle giriş yapmaya çalışıyorum. "Geçersiz Sunucu! Şu şekil 1.16.5" yazmaktadır. Bir çok kullanıcı son sürüm kullanmaktadır oyuncu açısından girişleri güncel tutmanız önemlidir.

1.20.4 İle giriş yapmaya çalışıyorum. "Geçersiz Sunucu! Şu şekil 1.16.5" yazmaktadır. Bir çok kullanıcı son sürüm kullanmaktadır oyuncu açısından girişleri güncel tutmanız önemlidir.

Sunucuya 1.19.4 Optifine sürümü ile giriş yapabilirsiniz ❤️

Sunucu Bakımda! bakım bittiğinde mesaj düzenlenecektir.

Sunucu Açılmıştır!

Sunucumuz 15 Haziran - 24 Haziran tarihleri arasında test sürecine girmiş ve tamamlamıştır , 29 Haziran tarihinde tam zamanlı açılacaktır.

[NPC] falan çok özgünsünüz sizi tebrik ediyorum canı gonulden :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı