Sol Reklam

Haber 2020 Steam Yaz İndirimlerinde İndirime Girmiş En Popüler 6 Oyun!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

temiz

This is the way!
Emektar

Discord:

temiz#9666

Katılım
9 Şubat 2020
Mesajlar
448
Elmaslar
659
Puanlar
6.005
Yer
İstanbul
2020 Steam Yaz İndirimlerinde İndirime Girmiş En Popüler 6 Oyun!
Oyun severlerin merakla beklediği o büyük indirimlerin yer aldığı Steam yaz indirimleri başladı. Bu indirim ile beraber birçok büyük yapım fiyatlarının çok altına satılıyor. Durum bu olunca milyonlarca oyuncu bu indirimlerin gelmesini dört gözle bekliyor, gelin konu detaylarına inelim.
steam-yaz-indirimleri-dyad.jpg

Steam kullanıcıların ve oyun dünyasının gelmesini sabırsızlıkla gelmesini sabırsızlıkla beklediği yaz indirimleri sonunda geldi. Büyük oyunların, bağımsız oyunların, sıra dışı oyunların neredeyse bütün oyunların hemen hemen bedava olduğu bu dönemde oyuncular oynamak istediği birçok oyuna sahip olabiliyor. 9 Temmuz 2020 tarihinde bitecek olan Steam yaz indirimleri içerisinde bulunan en popüler 6 oyunu sizlere sunacağız.

Hearts of Iron IV

Gerçekten hayatımda gördüğüm en kaliteli strateji oyunu. Bu güzel oyunumuzun eski fiyatı 59 TL uygulanan indirim oranı %75 yeni fiyatı 14,75 TL. Kesinlikle bütçe sorunları nedeniyle bu oyunu alamayan arkadaşlarımız için önemli bir oyun.



Euro Truck Simulator 2

Yine aynı şekilde hayatımda gördüğüm en kaliteli simülasyon oyunu. Elinize çayınızı diğer elinize direksiyonunuzu alarak arkaya güzel bir müzik açarak şoförlük yapabileceğiniz muazzam bir oyun kendisi. Bu güzel oyunumuzun eski fiyatı 39 TL uygulanan %75 indirim ile yeni fiyatı 9,75 TL yapıldı. Yine aynı şekilde oyunun fiyatı ile alakalı sorunlar yaşayan arkadaşlar 9,75 TL ile hiç sıkıntı çekmeden satın alabilirler.



Project CARS 2


Kaliteli bir yarış oyunu olan Project CARS 2 eski bir yapım olmasına rağmen hala daha kalitelisi sürdürüyor. Eski fiyatı 199 TL olan oyuna %85 oranında indirim uygulanarak 29,85 TL yapıldı. Yarış oyunlarını seven arkadaşlar için kaçırmamaları gereken bir indirim.



NBA 2K20

Spor oyunlarının belki de en kalitelisi olan bu oyun Spor oyunu sevenlerin kaçırmaması gereken bir oyun. Eski fiyatı 249 TL olan bu oyuna %85 oranında indirim uygulanarak 37,35 lira oluyor.


Rust

Hayatta kalma oyunları arasında gerçekten vazgeçilmez olan oyunlardan bir tanesi bu oyundur. Eski fiyatı 61 TL bu olan bu oyuna %50 oranında bir indirim uygulanarak 30,50 TL oldu.


Dead by Daylight:

Türünün en iyilerinden birisi olan bu oyunu fiyatı yüzünden alamayan arkadaşlar kesinlik bu indirimli fiyatı ile satın almalı. Eski fiyatı 31 TL olan bu oyuna %60 oranında bir indirim uygulanarak yeni fiyatı 12,40 TL oluyor.


Evet en kaliteli yapımların indirimli hallerini listelediğiniz bu listesinin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Eğer sizin de gördüğünüz kaliteli yapımlar varsa lütfen yorum olarak belirtmeyi unutmayınız.
 

Aronshire

Das Leben ist zu kurz, du solltest es genießen

Discord:

Aronshire#8111

Katılım
22 Mayıs 2019
Mesajlar
729
Elmaslar
630
Puanlar
3.290
Yer
Kocaeli
Minecraft
Aronshire
Güzel bir konu klavyene sağlık. Hearts Of Iron 4 görür görmez parası kaç olduğuna bakmadan direk almıştım. Umarım diğer arkadaşlarımızda alabilir. Başka alan varsa eklesin multiplayer oynayalım.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

İndirime giren 6 popüler oyun arasında Rust oyununu da görmek beni sevindirdi. Birkaç gün içerisinde o güzelim oyunu almayı düşünüyorum ;)
 
S

sooply

Ziyaretçi
NBA2K20 %85 indirime girmiş hâlâ inanamıyorum. 30 TL'lik oyun olmuş bence bu fırsatı kaçırmamalılar. (Ben oyunu önceden aldım biraz üzgünüm tabii)
 

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.130
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad
Steam yaz indirimlerinin başlamasını haber verdiğin için teşekkürler. Burada en çok dikkatimi çeken oyun HOI4 oldu. Büyük ihtimalle satın alacağım. Bunların yanı sıra ETS 2'yi keşke daha erken alsaydım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı