Sol Reklam
Sağ Reklam

2018 Yılım Nasıl Geçti?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

yeni_logo.png


2018 Yılım Nasıl Geçti?

Merhabalar ben Yiğit, forumdan 2 ay süreliğine uzaklaştırılmıştım. Buda beni gayet bozmuştu. Biz konumuza dönelim 2018 yılım nasıl geçti?
Bir çoğunuz beni firari yerinde duramayan kişilikte olduğumu bilirsiniz. Bu yıl dolu ama genellikle eski olaylarla yüzleşmemle geçti.
Başlamadan önce genellikle gerçek hayatdan bahsedeceğim. Sona doğru ise sanal hayatımdan bir kaç karaden bahsedeceğim.
Öncelikle 2018 yılına girdik sınıf arkadaşlarımla falan 'Whatsapp' sınıf grubunda yazışıyoruz. Daha sonra aşklar falan başladı. Tabii ki okulun son senesi aşkımız acıyla bitti. LGS sınavı geldi çatdı kısacası harcandık. Sözelden çıktık herkes dıptıs çıktıs, ama aslında hayatımızı kaydıracak sayısaldı. Sınava herkes mutlu bir şekilde girdi. Ağlıyarak çıktı. Bir an kendimi sayısal bölümde * falan sandım. Çünkü gerçekten sanal aleme verdiğim zamanı karşılaştırırsak, derslere önem bile vermiyordum. Ayrıca okulda aşk işleri gerçekten zor bunu göze alıyorsanız bilin ki çok boş zamanınız olucak. Yani ben 90-94 alan insan 82'lik bir konuma düştüm. Neyse sınav gerçekten zordu. 1 Matematik sorusu 1 sayfaya değerdi. Ben 2 dakika erken çıktım. Sınav kötü geçmişti. Baktım kızlar arkamda ağlıyarak çıkıyor. Tabii sınav puanı açıklandı. Adamlar Yiğit bey maalesef size 266 puan verebildik. Sonra başvurduk hopp bir meslek lisesi yerleşenlere bakıyoruz ortalamalar 90 meslek lisesi why? İlginçti.
Bu sınav sisteminin kalitesini gösteriyordu.. Herneyse nakil yaptırdık 4'ü de boş çıktı. Daha sonra özele yazıldım işte.. Ortaokulu'da özelde okumuştum. Ama arkadaşlar yemin ediyorum. Ortaokul'da olan ortamı Lise'de bulamıyorsunuz. 1-2 gün önce alıştırma haftasında okula gittim. Abicim okul çok güzel eyvallah. Sınıf 13 kişilik, 10. sınıflar ve 11. sınıflar var. 12. sınıflar yok. Zaten onların sınıflar 4-5 kişi. Bu arada gittiğim okul ''İlkokul,Ortaokul,Lise'' kapsamında. Neyse işte gittim okula hocalar iyi. Dersleride anlıyorum ama bir sıkıntı var. Sınıfta ortam yok kimse kimseyle arkadaş olmuyor. 1-2 kişi geçen senden arkadaş. Sınıfta olan kızlarla konuşmak istesen konuşamazsın.
Daha kızlar kızlarla adam akıllı arkadaş olmamış? Biz nasıl dalalım? Ben ortaokul'da erkeklerin yanında takılmakdan nefret ediyordum. Bu durum hala geçerlidir.Gerçekten 'Özel Lise' rahat ama ortam yok. Yani sıkılıyorsunuz dershane gibi git gel yapıyorsun. Tabii sınıfta 1-2 arkadaş yaptım allahtan. Lise olduğu için foruma pek saramıcam. 10-15 tane ders az sayı değil. Gerçekten çok zor olacak. Şimdi ise sanal hayata gelek asıl rezalet kısım orası. Yaz geldi çattı. MC-TR'ye fena ilgi sardım. Konu açmak, yazı yazmak. Tam benlik klavyeyi bırakamıyordum. Yazar artık adı değişti yeni adıyla 'Editör' oldum. Gerçekten işimi seve seve yapıyordum. Ama ben editör olduğumda kendimi hatalı gibi hissetmiştim. Çünkü o zaman ben her harfin başını büyük yazan birisiydim. Editör ola, ola öğrendim imla kurallarını. Sonra işte benim yaptığım saçma sapan hatalardan ihraç edildim. Pişman mıyım? Evet. Eline fırsat gelse yetkinin hakkını verirmiydin? Sonuna kadar verirdim.
Daha fazlasını anlatmaya gerek yok konu çok uzadı kısa sonla bitiriyim. 2017 yılında adını vermeyeceğim. Çoğunuz biliyorsunuz zaten sunucunun adını. 1 hafta önce sunucunun sahibi bana yazdı. Şoke oldum gerçek olup olmadığından şüphelenmiştim. Discord grubunda çevrimici olmasını istemiştim. Discord id'leri uyuşmuştu. Yani gerçekti. O konuşmadan sonra bana asla cevap vermeyeceğini adım gibi veriyordum. Adamlar bana yazdı. O videoyu kaldır kardeşim sunucu hakkında kötü yorumlar çok artmaya başladı vb vs. Kaldırma karşılığında bana oyun içi sınırsız mvip+ vereceklerini söylediler. Bende zaten videoyu kaldırmak istiyordum. Videoyu yüklediğim zamandan yana çok pişmandım. Hem o sunucu hem ben kendimi karaladım. Bazı yerlerde yazarlık yapamadım bir video yüzünden. Video 120.000 izlenmeye geçmişti. Neredeyse bütün oyuncular biliyordu. Videoyu ben sildim. MVIP+ meraklısı gerçekten değildim. Paramı 1 yıl sonra aldım. Bende o videoyu silmek istiyordum. Sildim gitti 2 taraf anlaştık çözdük. Konuda kapandı. Eğer buraya kadar okuyan helal olsun. Benim 1 yılda biriktirdiklerimin 1/4'ü emin olun zamanım olsa daha anlatırdım. Teşekkürler.


 
Son düzenleyen: Moderatör:

ErenReyiz3424

Odunlara Vur Vur Vur!
Katılım
16 Mayıs 2017
Mesajlar
43
Elmaslar
7
Puanlar
13.260
Yaş
25
Geçirdiğim en iyi yıl 2011 yılıydı.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

ErenReyiz3424

Odunlara Vur Vur Vur!
Katılım
16 Mayıs 2017
Mesajlar
43
Elmaslar
7
Puanlar
13.260
Yaş
25
G

Garp

Ziyaretçi
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

BurakXX

Efendim Yakınlarda Kısır Kokusu Alıyorum.

Discord:

Burak#7050

Katılım
18 Şubat 2018
Mesajlar
1.372
Elmaslar
698
Puanlar
9.030
Minecraft
BurakXX
Facebook
BurakXX
Twitter
BurakXX
eğitim sistemi = çöp
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı