Çözüldü 2 Yıldır Olan Lag Çözümü Bulamadım Yardım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Murat Aydın

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
18
Puanlar
13.270
Merhaba Arkadaşlar Benim 2 Yıldır Başıma Gelen Ve Bi Türlü ÇözemediğimŞey Lag Bana Yardımcı Olabilirmisiniz

timings at demeyin çalışmıyor
timings çalışması için buildtools dan spigot kurduğumda ise pluginler sorun çıkarıyor yani 2 arada 1 derede kaldım timings yi görsek kesin çözeriz diyorsanız deneyim bi inşallah sorun çıkartmaz

gel beraber çözelim diyorsanız ise discordumu atayım sizlere özelden ordan buyrun

MaskeliPeder

Play.CasperNW.CoM
Yasaklandı

Discord:

MaskeliPeder#8352

Elmaslar
198
Puanlar
0
Yer
İzmir
Minecraft
MaskeliPeder
Facebook
CasperNetwork
Twitter
CasperNetwork
Nasıl bir lag giriyor ? Örnek verebilirsen benimde önceden yaşamış olup çözdüğüm sorunları seninle paylaşabilirim.

Murat Aydın

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
18
Puanlar
13.270

MaskeliPeder

Play.CasperNW.CoM
Yasaklandı

Discord:

MaskeliPeder#8352

Elmaslar
198
Puanlar
0
Yer
İzmir
Minecraft
MaskeliPeder
Facebook
CasperNetwork
Twitter
CasperNetwork
Bukkit ve Spigot Dosyaları ile hiç oynama yaptınmı ?

Ozngky

MakroNetwork

Discord:

Ozngky#0001

Elmaslar
47
Puanlar
13.520
Yer
Under Dünyası
Minecraft
Ozngky
Anlık Takılmalar falan 60 70 onlinede tps 11 e kadar düşüyor
Plugin paketini ve en son log kaydını bize fotoğrafını atabilirsen daha net yardım edebiliriz dostum timings olmadan zaten zor oluyor onlar olursa biraz daha anlamamıza yardımcı olur :)

SYN_T3SL4

If you can't handle it you will win nothing !

Discord:

Halil#4439

Elmaslar
960
Puanlar
19.300
Yer
Aydın / Kuşadası
Minecraft
SYN_T3SL4
Timings Atmazsan Sorunu Anlayamayız. Anlayamadığımız Sorunları da Çözemeyiz. Lütfen Saçma Sapan Çözüm Arayışlarına Girmeyin. Eğer Spigotta Eklentiler Bozuluyorsa Bunun Tek Sebebi Yine Sizlerin Yanlış Ayarlamasıdır. Bukkite Özel Eklenti Olmaz Sadece Spigota Özel Eklenti Olur. Bu da Demek Oluyor ki Adam Akıllı Kurulum Yapamıyorsunuz.

Murat Aydın

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
18
Puanlar
13.270
Timings Atmazsan Sorunu Anlayamayız. Anlayamadığımız Sorunları da Çözemeyiz. Lütfen Saçma Sapan Çözüm Arayışlarına Girmeyin. Eğer Spigotta Eklentiler Bozuluyorsa Bunun Tek Sebebi Yine Sizlerin Yanlış Ayarlamasıdır. Bukkite Özel Eklenti Olmaz Sadece Spigota Özel Eklenti Olur. Bu da Demek Oluyor ki Adam Akıllı Kurulum Yapamıyorsunuz.
Merhaba Lagı Çözdüm Fakat Onla Beraber Bir Sorun Daha Geldi. Yardım - Merhaba Skript Plugini Hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı