Sol Reklam

Bulundu 10 odun "veya" 10 taş lazım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ImInfiniTy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 730
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ImInfiniTy

Şimdi bir Hardcore server olacaktı..
Elmaslar
90
Puanlar
13.710
Arkadaşlar sunucumda kullandığım bir skriptte görevler mevcut. İlk görevin yapılması için 10 "meşe" odunu istiyordum ancak oyuncular tüm odunlar olsun diyor.

if player has 10 log: kod satırı bu. Burayı nasıl 10 odun "veya" 10 taş gibisinden ayarlayabilirim?

Böyle Yapabilirsin

Kod:
if player has 10 log or cobblestone:

Arkadaşlar sunucumda kullandığım bir skriptte görevler mevcut. İlk görevin yapılması için 10 "meşe" odunu istiyordum ancak oyuncular tüm odunlar olsun diyor.

if player has 10 log: kod satırı bu. Burayı nasıl 10 odun "veya" 10 taş gibisinden ayarlayabilirim?
Kod:
if player has 10 log
Bu Kodsa Mc de Odun "Log" Diye Geçiyor "Log" Kısmını Değiştirirseniz Olabilir :D
Skriptle Aram Biraz Kötü Hatta Baya Kötü Olmayabilir :D[DOUBLEPOST=1505239552,1505239520][/DOUBLEPOST]

Kod:
if player has 10 log
Bu Kodsa Mc de Odun "Log" Diye Geçiyor "Log" Kısmını Değiştirirseniz Olabilir :D
Skriptle Aram Biraz Kötü Hatta Baya Kötü Olmayabilir :D

10 log or 9 cobblestone

böyle yaparsam olur mu?

Peki 10 odun "ve" 10 kırıktaş nasıl yaparım?
if player has 10 log and cobblestone şeklindemi?

if player has 10 log or 10 cobblestone olabilir belki

Konu kilitlenebilir teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı