- Elmaslar
- 33
- Puanlar
- 8.910
Hocam bide çakma lobbide hangi buglardan yararlana bilirler bilginiz varmı ?1.8'de buglar kapalıdır.
Direkt aktarma yapabilirsin skript ile.Hocam bide çakma lobbide hangi buglardan yararlana bilirler bilginiz varmı ?
on login:
wait 1 seconds
execute player command "lobi" # bu komutu mycommand eklentisi ile yapabilirsin
Tamam hocam saol bide sana son kez bişey sorcam ben vsd kullanıyorum 8gb ram var çakma lobbi kaç veririm uygun böyle uygunmu atıyorum bakınızDirekt aktarma yapabilirsin skript ile.
PHP:on login: wait 1 seconds execute player command "lobi" # bu komutu mycommand eklentisi ile yapabilirsin
Xms yerini kurcalama boşver :D 1000M olan ram miktarıdır. Fakat 8GB Ram ile BungeeCord + Çakma Lobi + Lobi + SkyBlock gibi birşey açıcaksan ram sıkıntısı yaşabilirsin. Ayrıca bungeecord ramını oyuncu sayısı arttıkça arttırman gerekir.Tamam hocam saol bide sana son kez bişey sorcam ben vsd kullanıyorum 8gb ram var çakma lobbi kaç veririm uygun böyle uygunmu atıyorum bakınız
java -d64 -server -Xms1000m -Xmx1000m -Dfile.encoding=UTF-8 -jar Spigot.jar -o false -nojline --log-count 9 nogui
Xms yerini anlamadım sadece ben :d
Xms yerini kurcalama boşver :D 1000M olan ram miktarıdır. Fakat 8GB Ram ile BungeeCord + Çakma Lobi + Lobi + SkyBlock gibi birşey açıcaksan ram sıkıntısı yaşabilirsin. Ayrıca bungeecord ramını oyuncu sayısı arttıkça arttırman gerekir.
Sana önerimbungeecord 1gb çakma lobi 1gb geri yanı zaten ana sunucunun 8Gb sence 16Gb ram alsam sıkıntı olurmu batihost bu arada hostingim