Sol Reklam
Sağ Reklam

1.16.1 Survival Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kadir3

Birisi mi Spawnlandı?

Discord:

daszdsadsa

Katılım
30 Temmuz 2020
Mesajlar
1
Elmaslar
1
Puanlar
0
Yaş
24
Minecraft
asdsadsad
Öncelikle Selamun Aleyküm 1.16.1 Survival ekibime arkadaş arıyorum son 3 kişi kaldı katılmanız için bazı şartlarımız var tabi öncelik şartımız:
Saygı=Herkes Büyüğüne küçüğüne oyun bilgisine saygı göstermelidir.
Oyun bilgisi=Sizden profesyonel olmanızı beklemiyoruz ama oyuna yeni başlamış herşeyi yeni yeni çözen kişilerde aramıyoruz. Öncelikle buildinizin iyi olması gerekir bazı farmları beraber buildlerken veya spawna kötü şeyler yapılmasını istemeyiz farm çok önemli değil açarsın interneti bakarsın.
Sunucu bilgisi=Oynuyacağımız yer Minecraft Realms %100 lag yoktur çeşitli ağır testlerle denenmiştir katılması ücretsizdir katılması ücretsiz olmasının nedeni almanyada oturan bir arkadaş var orda realms 7 euro gibi bir şey o bize ucuz diye sağlıyor ona burdan sevgiler.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Olması gerekenler:
Premium (Demir premium felan değil en kötü elmas premium şart demir premiumlara herkes girebildiğinden açıcağımız yer realmsde olduğundan adamda ip olsun olmasın girebilir)
Mikrofon (Konuşamasada sesliye gelip bizi dinlemesi zorunludur)
Yaşınızın diğer arkadaşlarla anlaşabilmeniz için minimum 14 dür.
Discord hesabım: iLexample_FT#8518
Bu hesaba özelden yazmanız yeterlidir
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Merhaba, benim yaşım 16 ve bütün şartları karşılıyorum. (Sizinle Survival oynamak çok isterim.) Discord İletişim Adresim; *#0001
 
C

Citrine Network

Ziyaretçi
Ekibinizle sunucumuzda oynayabilirsiniz, klasik vanilla deneyimi yerine düzenlenmiş vanilla daha iyi olacaktır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı