Galiba, bu seferde güzel sistemler ile karşınızdayız...Galiba beklediğimiz MMORPG geldi :)
Desteğiniz için teşekkür ederim, Serverde cidden gerek konu düzeni gerek yeni sistemler ve gerekse map için uğraşıldı. Beklemede kalın!Güzel bir mmorpg serveri olucak biliyorum.İnşALLAH severimde eğlenerek oynarım :).BAŞARILAR BEKLİYORUM
Teşşekür ederiz :P (Ama anlamadım :( )
Teşşekür ederim :DBaşarılar dilerim.
Kadirz123#3611
Yorumun için teşşekürler :DBaşarılar dilerimde bende yetkiliydim burdan Burak ayıp ettin zamqi :([DOUBLEPOST=1504607421,1504607389][/DOUBLEPOST]Sunucu adını dahi ben buldum :(
Hahaha Teşekkür ederiz. :)Başarılar dilerim.
Beyfendi bu sunucu yetkili olduğunuz bir sunucu değil malesef bu sunucu başka bir sunucudur önceden Skyblock olup bakım ile yenilenmiştir, yorumun için teşekkür ederim alınacak birşey yok bu yazdıklarımda kötümser olarak yazmadım sadece olayı belirttim.Başarılar dilerimde bende yetkiliydim burdan Burak ayıp ettin zamqi :([DOUBLEPOST=1504607421,1504607389][/DOUBLEPOST]Sunucu adını dahi ben buldum :(
Hasan bey ne yapıyorsunuz ciğerimi söktünüz :;pDesteğiniz için teşekkür ederim, Serverde cidden gerek konu düzeni gerek yeni sistemler ve gerekse map için uğraşıldı. Beklemede kalın!
Hahaha Teşekkür ederiz. :)
Beyfendi bu sunucu yetkili olduğunuz bir sunucu değil malesef bu sunucu başka bir sunucudur önceden Skyblock olup bakım ile yenilenmiştir, yorumun için teşekkür ederim alınacak birşey yok bu yazdıklarımda kötümser olarak yazmadım sadece olayı belirttim.