Sol Reklam

Haber Epic Games Store'un Bedava Sunacağı Oyunların Listesi Açıklandı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

epicgames2.jpg


Epic Games Store'un Bedava Sunacağı Oyunların Listesi Açıklandı!
Epic Games platformu, Steam platformuna halen meydan okumaya devam ediyor.
Dünyanın en büyük oyun platformlarından birisi olan Epic Games, her hafta olduğu gibi bu haftada yeni bir ücretsiz oyun dağıtıyor. Sizlerinde gayet iyi hatırladığı gibi Epic Games platformu, bir ara Grand Theft Auto V oyununu kısa süreliğine ücretsiz dağıtmıştı. Eh, böyle koskocaman bir oyunun ücretsiz dağıtmasıyla da Epic Games, oyun dünyasının kalbini tam anlamıyla kazanmıştı. Şimdiyse Epic Games platformunun bu Temmuz ayında dağıtacağı oyunların listesi merak konusu oldu. Gelin, Epic Games platformunun bu Temmuz ayında dağıtacağı oyunlara yakından bakalım. (Twitter kaynağıdır.)

epicgames.jpg


Epic Games'in Bu Hafta Ücretsiz Sunacağı 2 Oyunun İsmi Belli Oldu!
Epic Games platformu, her hafta olduğu gibi bu haftada bombaları bir bir patlatmaya devam ediyor. Grand Theft Auto V oyunu ile başlayan bedava oyunlar silsilesi, The Handsome Collection ve ARK Survival Evolved oyunları ile devam etti. Şimdiyse Epic Games şirketi, bu oyunların arasına yeni oyunları eklemeye hazırlanıyor. Hatırlarsanız Epic Games Store'de en son AER: Memories of Oldand ve Stranger Things 3: The Game oyunları oyun dünyasına ücretsiz sunulmuştu. "Peki, her şey gayet güzel ve hoş da Epic Games platformunun bu hafta ücretsiz sunacağı oyunların ismi ne?" gibisinden ilgi çekici sorular sorduğunuzu da az çok tahmin ediyorum. O zaman sizleri daha fazla meraklandırmadan Epic Games'in bu hafta sunacağı 2 ücretsiz oyunu açıklıyorum. Arkadaşlar, bu hafta Conan Exiles ve Hue oyunları Epic Games Store'de ücretsiz olacak. (Bu hoş oyunlara tamamen ücretsiz sahip olmak isteyen arkadaşlardan iseniz 2 Temmuz 2020 tarihi ile 9 Temmuz 2020 tarihleri arasında Epic Games Store kütüphanenize eklemeniz gerekir. Bu net tarihler arasında oyunları kütüphanenize eklerseniz herhangi bir sorun yaşamazsınız ve oyun sizde ömür boyu kalır. Hatta dilerseniz de bir başka Epic Games hesabı ile de aynı oyunları kütüphaneye ekleyerek daha fazla oyun alabilirsiniz.) O zaman alt başlığa geçelim.

epicbedava.jpg

Evet, Epic Games platformunun bu hafta ücretsiz sunacağı oyunları sizlere söyledik. "Peki, tamam da bu oyunların içeriği nasıl?" diyen arkadaşlarda mutlaka vardır. Eh, o zaman birazda oyunların içeriklerinden bahsedelim. Ben ilk önce Conan Exiles isimli oyundan başlamak istiyorum. Her şeyden önce Conan Exiles isimli bu oyun, oldukça büyük bir yaş kitlesine hitap ediyor. Daha doğrusu oyunu ücretsiz alıp oynamak isteyen arkadaşların en az 16 yaşında olması gerekiyor. Oyunun yaş kitlesinin yanı sıra oldukça derin bir hikayesi bulunuyor. Yani sizinde bildiğiniz hikayesiyle oyun dünyasını tamamen derinden büyülüyor. Tabii, her şey bu oyunun derin hikayesiyle mi sınırlı mı? Tabii ki de hayır. Oyunun birbirinden ilginç özelleştirme imkanı da oyunun içerisinde yer alıyor. Özelleştirme olayı ile karakterinizi sıfırdan oluşturup bambaşka bir oyun deneyimine şahitlik edebiliyorsunuz. Mevcut karakterlerini kendi yaratan oyuncular, daha sonrasında eşsiz bir oyun deneyimine atılacağı muazzam topraklara doğru yol alıyor ve bütün her şey o kutsal topraklarda başlıyor. (Conan Exiles oyununda hem PvP hem de PvE sunucuları bulunuyor. Yani bu oyunda 2 farklı oyun türünü deneyimleyebilirsiniz ki bence oyunun en güzel yanı da bu.) Bu kutsal topraklara vardığınız zamansa hayatta kalmanız gerekecek ve en nihayetinde de güzel bir sonla karşılaşacaksınız. Kısaca bu oyuna bir hayatta kalma oyunu da diyebiliriz. (Oyunun diğer bir güzel yanı ise 2 farklı oyun türünün bulunması da olabilir. Mesela en basitinden bu oyunu arkadaşlarınız ile oynamak istiyorsanız çok oyunculu olarak oynayabilirsiniz. Ha dilerseniz de bu oyunu tek başınıza da oynayabilirsiniz. Onun içinse tek oyunculuk oyun türü oyun içerisinde yer alıyor.) Şimdiyse Hue isimli oyunumuza yakından göz atalım. (Örnek kapak görüntüsüdür.)

conanexiles.jpg




Steam Platformunda Conan Exiles ve Hue Oyunları İndirime Girdi!
Evet, biraz önce Conan Exiles isimli oyunumuzdan bahsettik. İşin açıkçası oyunumuzun güzel bir içeriği var ve oyunu da beğendiğimi itiraf etmeliyim. "Peki, Epic Games platformunun aynı hafta içerisinde 2. ücretsiz sunduğu oyun nasıl?" diyen arkadaşlarında mutlaka olduğunu düşünüyorum. Hue isimli oyun, Conan Exiles oyununa göre oldukça farklı bir içeriğe sahip ve ilginizi de çekecek. Arkadaşlar, bu oyun bir bulmaca oyunu ve oyunda belli başlı ana karakterlerimiz bulunuyor. Oyuna ilk giriş yaptığımız küçük bir çocuğun hikayesine şahit oluyoruz ve en baştaki ana karakterimiz de o küçük çocuk oluyor. Bilmeceler doğrultusunda doğru rengi seçmemiz gerekiyor ve engelleri de bir bir aşmamız lazım... Bu da o küçük çocuğun bilmeceden çıkmasını sağlayacak ve bizi mutlu bir sona kavuşturacak. (Oyun çok da kolay görünse de kolay bir oynanışa sahip değil. Daha doğrusu oyun için baya bir kafa patlatmak gerekiyor. Birde bunu bilmeden oyunu kesinlikle oynamayın derim.) Ayrıca Conan Exiles oyunu Steam platformunda 74,99 liraya satılırken yaz indirimleri doğrultusunda 29,99 liraya düşmüş durumda ve aynı şekilde Hue oyunu da 4,80 liraya düşmüş. Bu indirim hakkında da düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmında bekliyor olacağım. Buraya kadar okuyan ve okumayan bütün herkese çok teşekkür ederim.

hueoyunu.jpg


 
Son düzenleyen: Moderatör:

DonsuzTurk

finish
Emektar

Discord:

Yusuf#0006

Katılım
23 Şubat 2017
Mesajlar
1.281
Elmaslar
1.339
Puanlar
17.935
Yaş
24
Yer
Samsun
Bu güzel konu için teşekkürler. Eline sağlık.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.130
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad
Çok bilindik oyunları sunan Epic Games Store, bu tür bilinmeyen oyunları sunarak oyun yapımcılarına destek veriyor olabilir. Eline sağlık.
 
S

sooply

Ziyaretçi
Yani Epic Games bu oyunların bir nevi reklamını yapıyor aslında. Kâr amacı güdüyor denilmez.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Çok bilindik oyunları sunan Epic Games Store, bu tür bilinmeyen oyunları sunarak oyun yapımcılarına destek veriyor olabilir. Eline sağlık.


Hiç yoktan Epic Games platformunun her hafta yeni bir oyun verdiğini görüyoruz ama bunu maalesef Steam platformunda göremiyoruz ?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı