Sol Reklam

İnceleme PlayStation Store'un 2019 Verileri - Geçen Yılın En Çok Satılanları!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.130
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad
1579024265434.png


PlayStation Store'un 2019 Yılı Verileri
Geçen Yılın En Çok Satılan Oyunları
Merhaba Minecraft Türkiye okurları, bugün sizlerle 2019 yılı verilerine göre PlayStation Store üzerinden en çok satın alınan oyunlar hakkında konuşacağız. Geçtiğimiz yıllarda oldukça büyük bir ilgi gören PlayStation Store, geçtiğimiz yılın en çok satılan oyunları hakkında bir bildirim paylaştı. Amerika ve Avrupa olarak ayrılan listede oyuncuları şaşırtan oyunlar bulunuyor. 10 farklı oyunun bulunduğu liste, Sony tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Oyuncuların uğrak yeri olan PlayStation Store, bu yılda icraatlarına devam edecek. Geçtiğimiz yıl oldukça güzel bir satış rakamına ulaşan PlayStation Store'da hangi oyunlar daha çok satılmış? Bu sorunun cevabını merak ettiğinize eminim, o zaman listemize başlayalım!

1579031880422.png


US Pazarında En Çok Satılanlar
Konunun başında iki bölgeye ayrıldığını belirtmiştim. Bu bölgelerden ilki US yani Amerika bölgesidir. Satışlarını iki farklı bölgeye ayıran Sony, US pazarında oldukça büyük bir rol oynuyor. O zaman oyunları sıralamak ile başlayalım. İlk oyunumuz, Call of Duty: Modern Warfare adlı savaş ve aksiyon oyunudur. Call of Duty serisinin son oyunu olan Call of Duty: Modern Warfare, dünya çapında bir üne sahip. Diğer oyunumuz ise birçoğumuzun yakından tanıdığı Minecraft: PlayStation 4 Edition. PlayStation konsolları için özel yapım olan Minecraft: PlayStation 4 Edition, normal Minecraft'tan farksız bir oyundur. Diğer oyunumuz ise NBA 2K19 adlı spor oyunudur. Basketbol oynayarak eğlenmenizi sağlayan bu oyun, birçok kişi tarafından satın alınmıştır. Diğer oyunumuz ise Grand Theft Auto V adlı macera ve aksiyon oyunudur. Zamanın eksitemediği GTA serisinin son oyunu olan Grand Theft Auto V, bu yıl oldukça büyük bir satış rakamı yakaladı.

1252527.jpg

Diğer oyunumuz ise NBA 2K20 adlı basketbol oyunudur. NBA 2K19'un devam oyunu olan NBA 2K20, basketbol oynudur. Diğer oyunumuz ise Tom Clancy's Rainbow Six Siege adlı macera ve aksiyon oyunudur. Ubisoft yapımı efsane yapıt Tom Clancy's Rainbow Six Siege, bu yılın en çok satılan oyunları listemizde bulunuyor. Diğer oyunumuz ise Madden NFL 20 adlı spor oyunudur. Amerikan Futbolu temalı spor oyunu Madden NFL 20, Amerika ve çevresinde oldukça popüler bir oyundur. Diğer bir oyunumuz ise Star Wars Battlefront II adlı uzay oyunudur. Star Wars Battlefront serisinin dördüncü oyunu olan uzay temalı oyun, bu yıl en çok satılanlar listesinde bulunuyor. Diğer oyunumuz ise Tom Clancy's The Division 2 adlı aksiyon ve macera oyunudur. Ubisoft tarafından geliştirilen ve çevrimiçi rol yapma temalı bir oyun olan Tom Clancy's The Division 2, listemizde bulunuyor. Son oyunumuz ise Days Gone adlı hayatta kalma oyunudur. Etraftaki zombilerden kaçtığınız bu aksiyon ve hayatta kalma temalı oyun, listemizde bulunuyor.

1579081544859.png


EU Pazarında En Çok Satılanlar
Bir diğer bölgemiz ise EU yani Avrupa bölgesidir. Satışların daha fazla olduğu Avrupa bölgesinde en çok satılan oyunlara bakmaya ne dersiniz? O zaman başlayalım! İlk oyunumuz, yılların eskitemediği Grand Theft Auto V adlı aksiyon ve macera oyunudur. Özgür bir açık dünya oyunu olan Grand Theft Auto V, listemizde bulunuyor. Diğer oyunumuz ise EA SPORTS FIFA 20 adlı spor oyunudur. Futbol evreninin en büyük oyun serisi olan FIFA, yeni oyunu ile bu listeye girmeyi başardı. Diğer oyunumuz ise hepinizin bildiği Minecraft: PlayStation 4 Edition adlı zeka oyunudur. Bu oyunu pek anlatmaya gerek yok, zaten hepiniz adınız gibi biliyorsunuz. Diğer oyunumuz ise Call of Duty: Modern Warfare adlı macera ve aksiyon oyunudur. Call of Duty serisinin son ve en önemli oyunu olan Call of Duty: Modern Warfare, listemize girmeyi başardı. Diğer oyunumuz ise Tom Clancy's Rainbow Six Siege adlı macera ve aksiyon oyunudur. Tom Clancy's devam oyunu olan Tom Clancy's Rainbow Six Siege, oyuncular tarafından beğenildi ve listeye girmeye hak kazandı.

1579085132536.png

Diğer oyunumuz ise Red Dead Redemption 2 adlı aksiyon ve macera oyunudur. Eski temalı, atların ve kovboyların bulunduğu oyun, Electronic Arts'ın yaptığı en iyi oyun olabilir. Diğer oyunumuz ise The Forest adlı hayatta kalma oyunudur. Ormanda hayatta kalmaya çalıştığınız bu tuhaf oyun, bu yıl en çok alınanlar listesinde bulunuyor. Diğer oyunumuz ise Rocket League adlı spor oyunudur. Arabalarla futbol veya başka sporlar oynadığınız Rocket League, bu yılın en çok satılanları listesinde bulunuyor. Diğer oyunumuz ise EA Sports UFC 3 adlı spor oyunudur. Dövüş ve kavgadan ibaret olan oyun, EA tarafından yapılmıştır. Diğer oyunumuz ise Crash Team Racing adlı yarış oyunudur. Arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz bu tuhaf yarış oyunu, listemizde yer almak için hak kazandı.

1579086604685.png
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Listede halen Grand Theft Auto V gibi yıllara meydan okuyan bir oyunu gördüğüme sevindim ki her zaman ki gibi muazzam bir konu olmuş.
 

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.130
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad

Listede halen Grand Theft Auto V gibi yıllara meydan okuyan bir oyunu gördüğüme sevindim ki her zaman ki gibi muazzam bir konu olmuş.
Değerli yorumun için teşekkürler. Ben öyle bir oyunun olmasına şaşırdım, ne de olsa 2013 yılında piyasaya sürülen bir oyun.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Değerli yorumun için teşekkürler. Ben öyle bir oyunun olmasına şaşırdım, ne de olsa 2013 yılında piyasaya sürülen bir oyun.


Her ne kadar eski oyun olsa bile günümüzün en iyi grafik değerlerine sahip olan ve sürekli olarak güncelleme gelen oyundur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı