Sol Reklam
Sağ Reklam

İnceleme PlayStation Store - Ocak Ayı İndirimleri Başladı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.131
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad


1577022582484.png


PlayStation Store
Ocak Ayı İndirimleri Başladı!
Merhaba Minecraft Türkiye okurları, bugün sizlerle hem konsol hem de oyun satışı yapan PlayStation Store'un Ocak Ayı İndirimleri hakkında konuşacağız. Her ay farklı oyunlarda yaptığı indirimlerle gündeme gelen PlayStation Store, Ocak ayı indirimlerini başlattı. Bu ay 863 farklı üründe indirime giden PlayStation Store, Red Dead Redemption 2, FIFA 20 ve Call of Duty: Modern Warfare gibi ünlü oyunların fiyatında indirime gitmiş durumda. Sadece oyunlar değil, PlayStation eşyaları, PlayStation üyelikleri ve cevherler gibi birçok üründe indirime giden PlayStation Store, Ocak ayı indirimlerini başlattı. Sadece PlayStation 4 ürünlerine odaklanmayan PlayStation Store, diğer Sony ürünlerini indirime soktu. İndirimlerden yararlanmak ve daha detaylı bilgi almak istiyorsanız buraya tıklayın. İndirimi detaylı olarak anlattığıma göre indirimin detaylarına inebiliriz!

1577023566610.png


Ocak Ayı İndirimlerinde En Çok Satanlar
İndirim başladığı andan itibaren 863 ürünün arasından en çok satan ürünler hemen listelendi. Şu anda birincilik FIFA 20'de fakat bu değişmeyeceği anlamına gelmiyor. Bu bölümde en çok satan listesinde ilk üç ürün hakkında konuşacağız. İlk olarak FIFA 20'den başlayalım. Birinci sırada bulunan bu oyun, spor oyunun kategorisinde bulunuyor. Futbol ile uğraşan kullanıcıların alabileceği ve keyif ile oynayabileceği bu oyun, gerçekçi grafikleri ve yapay zekasıyla öne çıkıyor. Önceki fiyatı 429 TL olan oyunun şu anki fiyatı 159 TL'ye düştü. Futbol oyunu seven kişiler için mükemmel bir oyun. Sıra ikinci oyunumuz olan Call of Duty: Modern Warfare'de, Infinity Ward tarafından geliştirilen, Activision tarafından yayınlanan bir savaş oyunudur. 2000'li yılların en başarılı savaş oyunu olarak gösterilen Call of Duty serisinin devam oyunu olan Call of Duty: Modern Warfare, 23 Ağustos 2019 tarihinde piyasaya adım attı. Gerçekçi grafikleri, kurgusal karakterleri ve silah fizikleri ile gerçekten sevilen bir oyun. Oyuncular tarafından tercih ediliyor. Önceki fiyatı 469 TL olan oyunun şu anki fiyatı 309,54 TL'ye düştü. Sıra son ve üçüncü oyunumuz olan Need for Speed Heat'ta, Ghost Games tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan oyun, yarış ve aksiyon oyunudur. Grafikleri ve fiziği ile beğenilen oyun, bu indirimde fiyatı düşen oyunlar arasında. Önceki fiyatı 459 TL olan oyunun şuan ki fiyatı 199 TL'ye düştü. Yarış ve macera oyunu seven kullanıcılar için birebir oyunlardan biri. Bu üç oyunun dışında birçok ürün bulunuyor. Onlara ulaşmak için yukarıda belirttiğim siteye gidin.

1577026991826.png


İndirimde Fiyatı 90 TL'den Aşağı Olanlar
Sıra en çok satanlardan sonra fiyatı 90 TL'den aşağı olan oyunlara geldi. Normal fiyatı 90 TL'den fazla olan, indirim ile fiyatı 90 TL'nin aşağı düşen ürünleri inceleyeceğiz. İlk oyunumuz Marvel's Spider-Man, Insomniac Games tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan bu süper kahramanlık oyunu, Marvel Cosmics'in Spider-Man adlı kahramanından ilham alınarak yapılmıştır. Süper kahramanı yönlendirdiğiniz ve etrafınızdaki kötüleri öldürdüğünüz bu oyun, aksiyon ve macera kategorisine giriyor. Önceki fiyatı 249 TL olan oyunun şu anki fiyatı 84 TL'ye düştü. Diğer bir oyunumuz olan TEKKEN 7, Bandai Namco Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanıyor. Bir dövüş oyunu olan TEKKEN 7, 18 Mart 2015 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Unreal Engine oyun motorunu ilk kullanan oyunlar arasında olan TEKKEN 7, büyük bir satış rakamı sağlamış durumda değil. Önceki fiyatı 259 TL olan oyunun şu anki fiyatı 49 TL'ye düştü. Sıra son ve üçüncü oyunumuz olan RESIDENT EVIL 2'de, Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyun, korku ve macera kategorisinde bulunuyor. Zombilerle savaştığın ve hayatta kalmaya çalıştığın bu oyun, 11 Ocak 2019 tarihinde yayınlandı. Önceki fiyatı 399 TL olan oyunun şu anki fiyatı 84 TL'ye düştü.

1577029915228.png


PlayStation Her Ay İndirim Yapıyor!
Her ay farklı oyunların indirime girdiği PlayStation Store indirimlerinde, sıra Ocak ayı indirimlerine geldi. Yaklaşık 863 ürünün indirime girdiği bu ayda, Eklentiler, Oyunlar, Ürünler ve Konsollar hakkında özellikler satışa sunuldu. Ocak ayının son günlerine kadar devam edecek indirimde, 863 ürün durmadan satışta olacak. Birçok oyunun DLC'si yani eklentisi şu anda indirimli haliyle satışta. Birçok kişinin yararlandığı ve yararlanmaya devam ettiği Ocak ayı indirimleri şu anda PlayStation Store'da sizleri bekliyor. Her ay yapılan indirimlerde sıra Ocak ayına geldi, 863 ürünün indirime girdiği Ocak ayı indirimlerinde birçok ürün satılmaya başlandı. FIFA 20, Death Stranding ve daha birçok oyunun bulunduğu indirimlere ulaşmak için tıklayın.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
Dövizin artmasıyla fiyatlar oldukça artmıştı. Hal böyle olunca bazı oyunları satın alma planım rafa kalkmıştı. Oyunlar indirime girdiğine göre artık bu güzel oyunların sahibi olabileceğim ki yıllardır oyun için biriktirdiğim 1000-1500 lira gibi bir bütçem var. Bu arada konu cidden güzel olmuş :3
 

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.131
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad
Dövizin artmasıyla fiyatlar oldukça artmıştı. Hal böyle olunca bazı oyunları satın alma planım rafa kalkmıştı. Oyunlar indirime girdiğine göre artık bu güzel oyunların sahibi olabileceğim ki yıllardır oyun için biriktirdiğim 1000-1500 lira gibi bir bütçem var. Ha bu arada konu cidden güzel olmuş.
Bütün firmalar yavaş yavaş indirimlere başlıyor. Benim tercihim Epic Store ve PlayStation Store, en uygun indirimlerin olduğu mağazalar buralar. Tabii senin kararın.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Bütün firmalar yavaş yavaş indirimlere başlıyor. Benim tercihim Epic Store ve PlayStation Store, en uygun indirimlerin olduğu mağazalar buralar. Tabii senin kararın.


Önerin için çok ama çok teşekkür ederim. Ben daha çok PlayStation 4'de oyun oynamaya yatkınım. Bu yüzden tercihim ondan yana olacak.
 

AsinPW

MORE BEER!

Discord:

AsinPW#1096

Katılım
27 Şubat 2019
Mesajlar
572
Elmaslar
866
Puanlar
11.975
Yer
Wuhan, China
Resident Evil 2 alınır :D Bu arada konu içeriği güzel.
 

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.131
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı