Sol Reklam

Konu içerisindeki en beğendiğiniz film hangisi?

  • Matrix

    Oylar: 1 25,0%
  • The Godfather

    Oylar: 1 25,0%
  • Kara Şövalye Yükseliyor

    Oylar: 1 25,0%
  • Harry Potter

    Oylar: 1 25,0%
  • Yüzüklerin Efendisi

    Oylar: 0 0,0%

  • Oy Verenler
    4
G

Garp

Ziyaretçi
Minecraft-Türkiye.png

3... 2... 1... Motor!

Merhaba değerli Minecraft Türkiye üyeleri, bugün sizlere kendi seçtiğim 5 mükemmel filmi tanıtacağım (Filmleri kendi zevklerime göre seçtiğim için mükemmel diyorum. Yoksa zevkler ve renkler tartışılmaz.). Bu tarz konuların daha fazla gelmesini istiyorsanız konuyu beğenip, profil sayfamdan beni takip edebilirsiniz. Dilerseniz konuya geçelim...

NOT: Listede herhangi bir sıralama yoktur. Tamamen en sevdiğim filmlere yer verdim. Romantik, aksiyon, bilim-kurgu, macera, korku, gizem her şey olabilir.

Harry Potter.jpg

Harry Potter (Serisi)
Künye
IMDB:
8,1
Vizyon Tarihi: 13 Temmuz 2011
Ödüller: 3 Oscar Adaylığı, 32 ödül ve 49 adaylık
Bütçe: $125,000,000
Hasılat: $1,328,111,220

Harry Potter dünyaca ünlü büyücülük ve sihirbazlık filmidir. Toplam 8 filmden oluşan serinin her filmi ayrı ayrı güzel olsa da benim en beğendiğim iki film Harry Potter ve Ateş Kadehi ve Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2. Serinin 7. ve 8. filmi artık sona gelindiğinin bir göstergesi oluyor. Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 serinin son filmi (8. film.) ve Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 ise filmin 7. filmi. Filmin ana hikayesi şöyle ki Harry daha bebek ve Lord Voldemort adındaki burunsuz ve bir o kadarda güçlü kişi Harry'yi öldürmek için gelir. 3 lanetli büyüden biri olan Avada Kedavra'yı kullanarak Harry'yi öldürmeye çalışan Voldemort, Harry'nin annesinin kendisini feda etmesi sayesinde Avada Kedavra adındaki öldürücü büyüden kurtuluyor. Bu büyü her kim olursa olsun karşıdaki kişiyi öldürür. Bu büyüyü savunabilmek için herhangi bir kalkan büyüsü işe yaramaz. Sadece büyü ıskalayabilir. Bu lanetten tek kurtulan kişi Harry Potter'dır.

Ben serisin son filmi olan Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2'yi anlatacağım. Bu filmde artık Voldemort okula saldırır. Okulun korumasını öğrenciler ve öğretmenler yapabilir. Tabii bu koruma çok kısa sürecek çünkü karşılarında Voldemort, Ölüm Yiyenler ve kocaman bir ordu. Ordunun içerisinde dev-troll karışımı canavarlarda bulunuyor. Tabii ki okulun durumu kötü değil. Okuldaki heykellerin canlanması ile güçlü bir savunma gücü elde ediliyor. Bazı öğretmenlerin yaptıkları kalkanlar ile kısa da olsa güçlü bir savunma elde ediliyor. Bu savunma ta ki Harry gelene kadar sürüyor. Ne zaman Harry gelirse o zaman Voldemort yeniliyor.

Eğer filmi izlemek isterseniz Türkçe dublaj olarak izlemek isterseniz buraya tıklayabilir, eğer Türkçe alt yazılı bir şekilde izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

The Godfather.jpg


The Godfather (Serisi)
Künye
IMDB:
9,2
Vizyon Tarihi: 1 Ekim 1973
Ödüller: 3 Oscar, 27 ödül ve 18 adaylık
Bütçe: $6,000,000
Hasılat: $245,366,411

Sicilya'dan Amerika'ya zorunlu göç etmek zorunda kalan Corleone ailesi Amerika'da kısasa kısas mantığı ile kendilerine sert ve kötü davranan kişilere aynı şekilde davranmaya başladılar. Zamanla bu davranışlar Amerika'nın en korkulan ailesini ve en korkulan mafya topluluğu haline geldiler. Her ne kadar "Biz mafya değiliz biz bir aileyiz." deseler de iş işten geçti. Öncelikle babaya suikast düzenlendi. Daha sonra baba hastanede iken tekrar ve tekrar suikast denemeleri yapıldı fakat başarısız olundu. Daha sonra baba hastaneden çıktı ve babanın büyük oğlu diğer mafya aileleri tarafından katledildi. Küçük oğlu ise abisini katleden mafya ailesi bireyini öldürerek intikamını aldı. Daha sonra diğer mafya ailesi küçük oğlanı öldürmek için bir etkinlik başlattı.

Durum böyle büyürken ufak oğlan uzaklardaki bir köye kaçtı. Orada evlendi, evlendiği kız öldürüldü. Bir sürü olay gerçekleşti ve yaşadığı şehre Amerika'ya en sonunda döndü. Artık aileler arası kan davası bitmişti fakat bulaştıkları kara işler bitmemişti. Bir gün baba birden bire öldü ve babanın yerini daha sonra küçük oğlu aldı. Küçük oğlan ailesinin iyi bir yaşantı sürmesini, bu işlerden uzaklarda yaşamalarını istediği için yavaş yavaş mafya işinden çekilmeye başladı. Küçük oğlanın kızı Mary ile yeğeni Vinnie arasında bir yakınlaşma hisseden Don Michael Corleone (Küçük oğlan.) bunu engellemeye çalıştı. Gel zaman git zaman artık yeni baba Don Michael oldu.

Babanın bir sözü vardır "Sana reddedemeyeceğin bir teklif yapacağım."

Eğer The Godfather'ı Türkçe dublaj izlemek isterseniz buraya tıklayabilir, eğer ki Türkçe alt yazılı izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Kara Şövalye.jpg


Kara Şövalye Yükseliyor
Künye
IMDB:
8,4
Vizyon Tarihi: 27 Temmuz 2012
Ödüller: 7 ödül ve 8 adaylık
Bütçe: $250,000,000
Hasılat: $1,082,139,099

Serinin en iyi filmi olmasa da bana göre en iyi filmi. Filmde Batman emekliliğe ayrılmış ve uzun süredir Batman'cilik oynamıyor. Bu yüzden eski formundan düşmüş kemik zedelenmesi, doku zedelenmesi gibi hayati hastalıklar oluşmuştur. Öyle ki filmin başında bile Kedi Kadın, Batman'i soyuyor ve Batman bu durumda hiçbir şey yapamıyor. Hatta Kedi Kadı'nın şöyle bir sözü var "Sakat bir adam ile dövüşemem.". Düşünün Batman'in durumu o kadar kötü. Öyle böyle derken Batman kendini ufak ufak toparlamaya başlıyor ve eski haline dönebilmek için antrenman yapmaya başlıyor. Batman'in uzun süre ortalıkta gözükmemesinin nedeni kötü bir adamı öldürmüş olması. Diyeceksiniz adam kötü o zaman neden saklanıyor fakat adamın kötü olduğunu sadece Batman ve bir tane polis biliyor.

Sadece bunların bilmesinin sebebi ise kötü olan adam önceden iyiydi ve suçlular ile şöyle bir anlaşması var "Eğer ben suç işlersem hepiniz serbest kalabilirsiniz fakat suç işlemez isem mahkum kalacaksınız." bu tarz bir muhabbet dönüyor. Filmi izleyince ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Gel zaman git zaman Batman bir banka soygununda geri dönüyor ve Bane adlı ekibi yakalamaya çalışıyor. Bane daha sonra Batman'in başını ağrıtacak bir eleman. Bane, Batman hakkındaki gerçekleri ortaya döküyor ve artık Batman ile ilgili çoğu şey biliniyor. Bunlara ek olarak Bane, Batman'i bir hapishaneye kapatıyor ve kaçışını engelliyor. Durum böyle olunca Batman daha da şevkleniyor ve hapishaneden kurtuluyor. Daha sonra ise olaylar iyileşiyor. Burada anlatmam ne kadar sağlıklı oluyor bilmiyorum fakat filmi izlerseniz dediklerimi daha detaylı olarak göreceksiniz.

Bu yüzden filmi Türkçe dublaj olarak izlemek için buraya tıklayabilir, Türkçe alt yazılı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yüzüklerin Efendisi.jpg


Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
Künye
IMDB:
8,9
Vizyon Tarihi: 19 Aralık 2003
Ödüller: 11 Oscar, 118 ödül ve 72 adaylık
Bütçe: $94,000,000
Hasılat: $1,129,227,325

Tek kelime ile tam bir şaheser. Orta Dünya'yı ele alan Yüzüklerin Efendisi serinin her filminde olduğu gibi yine bir şaheser ortaya çıkarıyor. Serinin bu filminde mükemmel şehir Gondor'u, Sauron'un orduları kuşatıyor ve insanlığın en büyük savaşı başlıyor. Bu savaşta Rohan Kralı Theoden, Gandalf'ın destek iletisini alıyor ve yardım için tüm ordusunu hazırlıyor. Bu büyük ordu Gondor'a ilerlerken Aragorn ölümsüz hayalet ordularını yanlarında savaşabilmeleri için ikna etmeye çalışıyor. Bunların hepsi olurken küçük Hobbit yüzüğü yanar dağa atabilmek için ilerliyor. İşte Rohan Kralı'da büyük kayıplar vereceğini bildiği halde bu savaşa giriyor çünkü Sauron'un dikkatini çekmeye çalışıyor yoksa küçük Hobbit yanar dağa ulaşamadan ölür.

Savaş son sürat devam ederken işin işine çok büyük düşman birlikleri giriyor. Devasa boyuttaki filler, ejderhalar ve benzeri yaratıklar. Bunlar yetmezmiş gibi kale içerisinde yani Gondor'un içerisinde farklı sorunlar patlak veriyor. Ölümsüz hayalet orduları desteğe vardığı zaman büyük bir kolaylık sağlanıyor ve savaş kazanılıyor (Tamamen onların sayesinde değil.). Şu anlık hikayenin bu kadarını anlatacağım. Filmi izlemeniz sizin için daha iyi olacaktır.

Eğer filmi Türkçe dublaj izlemek isterseniz buraya tıklayabilir, eğer ki Türkçe alt yazılı bir şekilde izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Forumda daha önce @Aselgeia adındaki arkadaşımızın açtığı Yüzüklerin Efendisi konusuna gitmek için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Matrix.jpg


Matrix (Serisi)
Künye
IMDB:
8,7
Vizyon Tarihi: 3 Eylül 1999
Ödüller: 4 Oscar, 28 ödül ve 36 adaylık
Bütçe: $63,000,000
Hasılat: $456,479,930

Matrix, Matrix, Matrix... Bir devrin efsanesi olan Matrix günümüzdeki çoğu filmin önüne taş olarak çıkabilmekte. Matrix dönemine göre yaratıcı bir şekilde düşünülmüş ve kurgulanmış bilim-kurgu filmidir. Filmde Bay Anderson'ın hayatı konu alınıyor gibi gözükse de insan oğlu ve uzaylılar arasındaki mücadele ele alınıyor. Hikayeyi kısaca ele alacak olursak Bay Anderson bir bilgisayar mühendisidir ve işini yapmadığı zamanlarda sanal ortamda Neo adıyla takılır. Neo adı ile takıldığı zamanlar kötü niyeti olmayan bir bilgisayar korsanı (hacker) oluyor. Neo'yu ajanlar adındaki kişiler yakından takip etmektedir. Neo, ajanların neden kendisini takip ettiğini başta anlamasa da daha sonra tanıştığı kişilerden biri olan Morpheus sayesinde anlıyor.

Neo sadece ajanların kendisini neden takip ettiğini öğrenmek ile kalmıyor yaşadığı dünya hakkındaki tüm gerçekleri öğreniyor. Uzaylılar, dünyayı ele geçirmiş ve insanları sanal bir dünyaya hapis etmiştir. Neo ise gerçek dünyaya döndüğünde bu uzaylılar ile kendisini mücadele eden bir topluluğun içinde bulur. Eski sanal dünyaya geri dönebilmek için bir makine bulunuyor ki bu makine oldukça önemli çünkü önemli bilgileri bu makine ile girdikleri dünyadan öğreniyorlar. Sanal dünya içerisinde bulunan ajanlar oranın anti-virüsü gibi bir şey. Virüs olarak adlandırdıkları kişiler Neo gibi kişilerdir. Filmi daha fazla anlatmadan size gerekli bağlantıları bırakayım ki gidip kendiniz izleyin.
Eğer Matrix'i Türkçe dublaj izlemek isterseniz​
buraya tıklayabilir, eğer Türkçe alt yazılı izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.


film.jpg


Evet değerli Minecraft Türkiye üyeleri, bir konumun daha sonuna gelmiş bulunuyorum. Konuda bahsettiğim filmler "Dünyadaki en iyi filmler" olmayabilir fakat benim için en iyi filmlerden birkaçı. Star Wars, Er Ryan'ı Kurtarmak, Yeşil Yol, Ip Man gibi mükemmel filmlerde arşivimde yer alıyor fakat bu filmleri daha çok sevdiğim için bu listeyi yaptım. Belki farklı bir gün farklı bir konumda farklı bir filmi ele alırım, kim bilir? O güne kadar sağlıcakla kalın...
 

ultraPvP_Offical

Ne mutlu Türküm diyene !

Discord:

Riqude#1881

Katılım
19 Ağustos 2017
Mesajlar
375
Elmaslar
223
Puanlar
0
Yaş
20
Minecraft
ultraPvP_
Ne paralar aman aman
 

ploutos

Satırsız bir günüm yok.
Katılım
18 Kasım 2017
Mesajlar
409
Elmaslar
362
Puanlar
14.420
Yaş
23
Yer
Tekirdağ
Minecraft
ploutos
Hani nerede "Yeşil Yol" hani nerede "Godfather" 2 nerede bunlar ? Güzel konu başkan tebrikler .
İyi Forumlar ..
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hani nerede "Yeşil Yol" hani nerede "Godfather" 2 nerede bunlar ? Güzel konu başkan tebrikler .
İyi Forumlar ..
 
G

Garp

Ziyaretçi
Ne paralar aman aman
Bakınca cidden çok büyük paralar dönmüş. Hele hele Matrix, Yüzüklerin Efendisi ve The Godfather filmleri küçük bütçe ile çok büyük paralar kazanmış.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hani nerede "Yeşil Yol" hani nerede "Godfather" 2 nerede bunlar ? Güzel konu başkan tebrikler .
İyi Forumlar ..
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hani nerede "Yeşil Yol" hani nerede "Godfather" 2 nerede bunlar ? Güzel konu başkan tebrikler .
İyi Forumlar ..
Yeşil Yol güzel film fakat o kadar sevmiyorum o yüzden ele almadım ve The Godfather'ı zaten yazdım uzun uza anlatmamak için The Godfather (Serisi) yazdım direkt.
 

Alpho320

powered by Fabulous.

Discord:

Alpho320#9202

Katılım
20 Haziran 2018
Mesajlar
1.396
Elmaslar
1.285
Puanlar
17.175
Yer
Istanbul
Minecraft
Alpho320
Eki Görüntüle 48274
3... 2... 1... Motor!

Merhaba değerli Minecraft Türkiye üyeleri, bugün sizlere kendi seçtiğim 5 mükemmel filmi tanıtacağım (Filmleri kendi zevklerime göre seçtiğim için mükemmel diyorum. Yoksa zevkler ve renkler tartışılmaz.). Bu tarz konuların daha fazla gelmesini istiyorsanız konuyu beğenip, profil sayfamdan beni takip edebilirsiniz. Dilerseniz konuya geçelim...

NOT: Listede herhangi bir sıralama yoktur. Tamamen en sevdiğim filmlere yer verdim. Romantik, aksiyon, bilim-kurgu, macera, korku, gizem her şey olabilir.


Harry Potter (Serisi)


Harry Potter dünyaca ünlü büyücülük ve sihirbazlık filmidir. Toplam 8 filmden oluşan serinin her filmi ayrı ayrı güzel olsa da benim en beğendiğim iki film Harry Potter ve Ateş Kadehi ve Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2. Serinin 7. ve 8. filmi artık sona gelindiğinin bir göstergesi oluyor. Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 serinin son filmi (8. film.) ve Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 ise filmin 7. filmi. Filmin ana hikayesi şöyle ki Harry daha bebek ve Lord Voldemort adındaki burunsuz ve bir o kadarda güçlü kişi Harry'yi öldürmek için gelir. 3 lanetli büyüden biri olan Avada Kedavra'yı kullanarak Harry'yi öldürmeye çalışan Voldemort, Harry'nin annesinin kendisini feda etmesi sayesinde Avada Kedavra adındaki öldürücü büyüden kurtuluyor. Bu büyü her kim olursa olsun karşıdaki kişiyi öldürür. Bu büyüyü savunabilmek için herhangi bir kalkan büyüsü işe yaramaz. Sadece büyü ıskalayabilir. Bu lanetten tek kurtulan kişi Harry Potter'dır.

Ben serisin son filmi olan Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2'yi anlatacağım. Bu filmde artık Voldemort okula saldırır. Okulun korumasını öğrenciler ve öğretmenler yapabilir. Tabii bu koruma çok kısa sürecek çünkü karşılarında Voldemort, Ölüm Yiyenler ve kocaman bir ordu. Ordunun içerisinde dev-troll karışımı canavarlarda bulunuyor. Tabii ki okulun durumu kötü değil. Okuldaki heykellerin canlanması ile güçlü bir savunma gücü elde ediliyor. Bazı öğretmenlerin yaptıkları kalkanlar ile kısa da olsa güçlü bir savunma elde ediliyor. Bu savunma ta ki Harry gelene kadar sürüyor. Ne zaman Harry gelirse o zaman Voldemort yeniliyor.

Eğer filmi izlemek isterseniz Türkçe dublaj olarak izlemek isterseniz buraya tıklayabilir, eğer Türkçe alt yazılı bir şekilde izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Eki Görüntüle 48276

The Godfather (Serisi)


Sicilya'dan Amerika'ya zorunlu göç etmek zorunda kalan Corleone ailesi Amerika'da kısasa kısas mantığı ile kendilerine sert ve kötü davranan kişilere aynı şekilde davranmaya başladılar. Zamanla bu davranışlar Amerika'nın en korkulan ailesini ve en korkulan mafya topluluğu haline geldiler. Her ne kadar "Biz mafya değiliz biz bir aileyiz." deseler de iş işten geçti. Öncelikle babaya suikast düzenlendi. Daha sonra baba hastanede iken tekrar ve tekrar suikast denemeleri yapıldı fakat başarısız olundu. Daha sonra baba hastaneden çıktı ve babanın büyük oğlu diğer mafya aileleri tarafından katledildi. Küçük oğlu ise abisini katleden mafya ailesi bireyini öldürerek intikamını aldı. Daha sonra diğer mafya ailesi küçük oğlanı öldürmek için bir etkinlik başlattı.

Durum böyle büyürken ufak oğlan uzaklardaki bir köye kaçtı. Orada evlendi, evlendiği kız öldürüldü. Bir sürü olay gerçekleşti ve yaşadığı şehre Amerika'ya en sonunda döndü. Artık aileler arası kan davası bitmişti fakat bulaştıkları kara işler bitmemişti. Bir gün baba birden bire öldü ve babanın yerini daha sonra küçük oğlu aldı. Küçük oğlan ailesinin iyi bir yaşantı sürmesini, bu işlerden uzaklarda yaşamalarını istediği için yavaş yavaş mafya işinden çekilmeye başladı. Küçük oğlanın kızı Mary ile yeğeni Vinnie arasında bir yakınlaşma hisseden Don Michael Corleone (Küçük oğlan.) bunu engellemeye çalıştı. Gel zaman git zaman artık yeni baba Don Michael oldu.

Babanın bir sözü vardır "Sana reddedemeyeceğin bir teklif yapacağım."

Eğer The Godfather'ı Türkçe dublaj izlemek isterseniz buraya tıklayabilir, eğer ki Türkçe alt yazılı izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Eki Görüntüle 48198

Kara Şövalye Yükseliyor


Serinin en iyi filmi olmasa da bana göre en iyi filmi. Filmde Batman emekliliğe ayrılmış ve uzun süredir Batman'cilik oynamıyor. Bu yüzden eski formundan düşmüş kemik zedelenmesi, doku zedelenmesi gibi hayati hastalıklar oluşmuştur. Öyle ki filmin başında bile Kedi Kadın, Batman'i soyuyor ve Batman bu durumda hiçbir şey yapamıyor. Hatta Kedi Kadı'nın şöyle bir sözü var "Sakat bir adam ile dövüşemem.". Düşünün Batman'in durumu o kadar kötü. Öyle böyle derken Batman kendini ufak ufak toparlamaya başlıyor ve eski haline dönebilmek için antrenman yapmaya başlıyor. Batman'in uzun süre ortalıkta gözükmemesinin nedeni kötü bir adamı öldürmüş olması. Diyeceksiniz adam kötü o zaman neden saklanıyor fakat adamın kötü olduğunu sadece Batman ve bir tane polis biliyor.

Sadece bunların bilmesinin sebebi ise kötü olan adam önceden iyiydi ve suçlular ile şöyle bir anlaşması var "Eğer ben suç işlersem hepiniz serbest kalabilirsiniz fakat suç işlemez isem mahkum kalacaksınız." bu tarz bir muhabbet dönüyor. Filmi izleyince ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Gel zaman git zaman Batman bir banka soygununda geri dönüyor ve Bane adlı ekibi yakalamaya çalışıyor. Bane daha sonra Batman'in başını ağrıtacak bir eleman. Bane, Batman hakkındaki gerçekleri ortaya döküyor ve artık Batman ile ilgili çoğu şey biliniyor. Bunlara ek olarak Bane, Batman'i bir hapishaneye kapatıyor ve kaçışını engelliyor. Durum böyle olunca Batman daha da şevkleniyor ve hapishaneden kurtuluyor. Daha sonra ise olaylar iyileşiyor. Burada anlatmam ne kadar sağlıklı oluyor bilmiyorum fakat filmi izlerseniz dediklerimi daha detaylı olarak göreceksiniz.

Bu yüzden filmi Türkçe dublaj olarak izlemek için buraya tıklayabilir, Türkçe alt yazılı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Eki Görüntüle 48199

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü


Tek kelime ile tam bir şaheser. Orta Dünya'yı ele alan Yüzüklerin Efendisi serinin her filminde olduğu gibi yine bir şaheser ortaya çıkarıyor. Serinin bu filminde mükemmel şehir Gondor'u, Sauron'un orduları kuşatıyor ve insanlığın en büyük savaşı başlıyor. Bu savaşta Rohan Kralı Theoden, Gandalf'ın destek iletisini alıyor ve yardım için tüm ordusunu hazırlıyor. Bu büyük ordu Gondor'a ilerlerken Aragorn ölümsüz hayalet ordularını yanlarında savaşabilmeleri için ikna etmeye çalışıyor. Bunların hepsi olurken küçük Hobbit yüzüğü yanar dağa atabilmek için ilerliyor. İşte Rohan Kralı'da büyük kayıplar vereceğini bildiği halde bu savaşa giriyor çünkü Sauron'un dikkatini çekmeye çalışıyor yoksa küçük Hobbit yanar dağa ulaşamadan ölür.

Savaş son sürat devam ederken işin işine çok büyük düşman birlikleri giriyor. Devasa boyuttaki filler, ejderhalar ve benzeri yaratıklar. Bunlar yetmezmiş gibi kale içerisinde yani Gondor'un içerisinde farklı sorunlar patlak veriyor. Ölümsüz hayalet orduları desteğe vardığı zaman büyük bir kolaylık sağlanıyor ve savaş kazanılıyor (Tamamen onların sayesinde değil.). Şu anlık hikayenin bu kadarını anlatacağım. Filmi izlemeniz sizin için daha iyi olacaktır.

Eğer filmi Türkçe dublaj izlemek isterseniz buraya tıklayabilir, eğer ki Türkçe alt yazılı bir şekilde izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Forumda daha önce @Aselgeia adındaki arkadaşımızın açtığı Yüzüklerin Efendisi konusuna gitmek için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Eki Görüntüle 48277

Matrix (Serisi)


Matrix, Matrix, Matrix... Bir devrin efsanesi olan Matrix günümüzdeki çoğu filmin önüne taş olarak çıkabilmekte. Matrix dönemine göre yaratıcı bir şekilde düşünülmüş ve kurgulanmış bilim-kurgu filmidir. Filmde Bay Anderson'ın hayatı konu alınıyor gibi gözükse de insan oğlu ve uzaylılar arasındaki mücadele ele alınıyor. Hikayeyi kısaca ele alacak olursak Bay Anderson bir bilgisayar mühendisidir ve işini yapmadığı zamanlarda sanal ortamda Neo adıyla takılır. Neo adı ile takıldığı zamanlar kötü niyeti olmayan bir bilgisayar korsanı (hacker) oluyor. Neo'yu ajanlar adındaki kişiler yakından takip etmektedir. Neo, ajanların neden kendisini takip ettiğini başta anlamasa da daha sonra tanıştığı kişilerden biri olan Morpheus sayesinde anlıyor.

Neo sadece ajanların kendisini neden takip ettiğini öğrenmek ile kalmıyor yaşadığı dünya hakkındaki tüm gerçekleri öğreniyor. Uzaylılar, dünyayı ele geçirmiş ve insanları sanal bir dünyaya hapis etmiştir. Neo ise gerçek dünyaya döndüğünde bu uzaylılar ile kendisini mücadele eden bir topluluğun içinde bulur. Eski sanal dünyaya geri dönebilmek için bir makine bulunuyor ki bu makine oldukça önemli çünkü önemli bilgileri bu makine ile girdikleri dünyadan öğreniyorlar. Sanal dünya içerisinde bulunan ajanlar oranın anti-virüsü gibi bir şey. Virüs olarak adlandırdıkları kişiler Neo gibi kişilerdir. Filmi daha fazla anlatmadan size gerekli bağlantıları bırakayım ki gidip kendiniz izleyin.

Eğer Matrix'i Türkçe dublaj izlemek isterseniz​

buraya tıklayabilir, eğer Türkçe alt yazılı izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.


Eki Görüntüle 48278

Evet değerli Minecraft Türkiye üyeleri, bir konumun daha sonuna gelmiş bulunuyorum. Konuda bahsettiğim filmler "Dünyadaki en iyi filmler" olmayabilir fakat benim için en iyi filmlerden birkaçı. Star Wars, Er Ryan'ı Kurtarmak, Yeşil Yol, Ip Man gibi mükemmel filmlerde arşivimde yer alıyor fakat bu filmleri daha çok sevdiğim için bu listeyi yaptım. Belki farklı bir gün farklı bir konumda farklı bir filmi ele alırım, kim bilir? O güne kadar sağlıcakla kalın...
En sevdiğim film'ler tek bir konu.
 
G

Garp

Ziyaretçi
S

sooply

Ziyaretçi
kara-sovalye-jpg.48198


Kara Şövalye Yükseliyor
Serinin en iyi filmi olmasa da bana göre en iyi filmi. Filmde Batman emekliliğe ayrılmış ve uzun süredir Batman'cilik oynamıyor. Bu yüzden eski formundan düşmüş kemik zedelenmesi, doku zedelenmesi gibi hayati hastalıklar oluşmuştur. Öyle ki filmin başında bile Kedi Kadın, Batman'i soyuyor ve Batman bu durumda hiçbir şey yapamıyor. Hatta Kedi Kadı'nın şöyle bir sözü var "Sakat bir adam ile dövüşemem.". Düşünün Batman'in durumu o kadar kötü. Öyle böyle derken Batman kendini ufak ufak toparlamaya başlıyor ve eski haline dönebilmek için antrenman yapmaya başlıyor. Batman'in uzun süre ortalıkta gözükmemesinin nedeni kötü bir adamı öldürmüş olması. Diyeceksiniz adam kötü o zaman neden saklanıyor fakat adamın kötü olduğunu sadece Batman ve bir tane polis biliyor.

Sadece bunların bilmesinin sebebi ise kötü olan adam önceden iyiydi ve suçlular ile şöyle bir anlaşması var "Eğer ben suç işlersem hepiniz serbest kalabilirsiniz fakat suç işlemez isem mahkum kalacaksınız." bu tarz bir muhabbet dönüyor. Filmi izleyince ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Gel zaman git zaman Batman bir banka soygununda geri dönüyor ve Bane adlı ekibi yakalamaya çalışıyor. Bane daha sonra Batman'in başını ağrıtacak bir eleman. Bane, Batman hakkındaki gerçekleri ortaya döküyor ve artık Batman ile ilgili çoğu şey biliniyor. Bunlara ek olarak Bane, Batman'i bir hapishaneye kapatıyor ve kaçışını engelliyor. Durum böyle olunca Batman daha da şevkleniyor ve hapishaneden kurtuluyor. Daha sonra ise olaylar iyileşiyor. Burada anlatmam ne kadar sağlıklı oluyor bilmiyorum fakat filmi izlerseniz dediklerimi daha detaylı olarak göreceksiniz.

Bu yüzden filmi Türkçe dublaj olarak izlemek için buraya tıklayabilir, Türkçe alt yazılı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu filmi izleyebilirim. Çok teşekkür ederim!
 
G

Garp

Ziyaretçi
Bu filmi izleyebilirim. Çok teşekkür ederim!
Kara Şövalye filmi bazı üniversitelerde derslerde işleniyor biliyor musun? Sinema ile ilgili alanlarda çekimler nasıl olmalıdır gibi konularda bu film örnek gösteriliyor. :'D:'D
 
S

sooply

Ziyaretçi
Kara Şövalye filmi bazı üniversitelerde derslerde işleniyor biliyor musun? Sinema ile ilgili alanlarda çekimler nasıl olmalıdır gibi konularda bu film örnek gösteriliyor. :'D:'D

Bizim hocalar izletmez abicim :))
 
G

Garp

Ziyaretçi

Tobi

"No one cared who I was until I put on the mask."
Katılım
15 Mayıs 2016
Mesajlar
351
Elmaslar
141
Puanlar
13.980
Sadece kara şövalye olmamalıi kara şövalye üçlemesi olmalı bence.
 
G

Garp

Ziyaretçi
Sadece kara şövalye olmamalıi kara şövalye üçlemesi olmalı bence.
Uzun uza anlatmaktansa direkt olarak tek filmini verdim. Tabii ki üçlemenin her biri ayrı bir değer.
 

ddOpher

Bir Hilal uğruna, ne Güneşler batıyor!

Discord:

hesabımı silin lütrfen

Katılım
13 Ekim 2017
Mesajlar
134
Elmaslar
83
Puanlar
3.920
Yer
hesabımı silin
Minecraft
hesabı silin
Matrix gerçekten harika bir filmdi.

Bu arada Garp , maşallah dedikleri kadar varsın omg:D
Harry Poter gibi fantastik filmlerden hiç hoşlanmam gözlüklü jojuk senii.

İyi Forumlar !
 
G

Garp

Ziyaretçi
Matrix gerçekten harika bir filmdi.

Bu arada Garp , maşallah dedikleri kadar varsın omg:D
Harry Poter gibi fantastik filmlerden hiç hoşlanmam gözlüklü jojuk senii.

İyi Forumlar !
Teşekkürler fakat Harry Potter'ı şiddetle öneririm.
 
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı