Sol Reklam

Rehber GlowStone Nedir & Özellikleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Twenor42

Namı Değer " Twenor "

Discord:

Twenor42 #7483

Katılım
26 Aralık 2015
Mesajlar
851
Elmaslar
588
Puanlar
15.070
Yer
Konya
Minecraft
Twenor42
BrGM5v.png

8MXg5d.png

Glowstone


Hızlı, özelleştirilebilir ve uyumlu bir açık kaynaklı Minecraft sunucusu.

8MXg5d.png
Giriş
Glowstone, Java'dan yazılmış , açık kaynak kodlu bir Minecraft sunucusu olan Bukkit API için yazılmış eklentileri destekleyen, hafiften, sıfırdan üretilmiştir .

Projenin ana hedefleri, resmi vanilya işlevselliğine ihtiyaç duyulmayan veya resmi yazılımın sağlayabileceğinden daha yüksek performans istenen Bukkit API ve Minecraft sunucusunun hafif bir uygulamasını sağlamaktır. Glowstone, dünya başına bir model kullanıyor ve yalnızca Bukkit API'si tarafından gerekli olduğunda senkronizasyon gerçekleştiriyor.


Hala sorularınız var mı? SSS sayfamıza göz atın .

8MXg5d.png


Özellikler

Glowstone, CraftBukkit'e göre birkaç önemli avantaja sahiptir:

%100 açık kaynak . CraftBukkit ve diğer modların çoğu açık kaynak olmasına rağmen, ayrıştırılmış Minecraft kaynak koduna güveniyorlar. Glowstone'un kodu tamamen orijinal.
Bu nedenle, Glowstone'un gelişimine katkıda bulunmak kolaydır. Katkılara girme engeli daha düşüktür çünkü ayrıştırılmış kaynakta çalışmaya veya en az farkı korumaya gerek yoktur.
Glowstone, Bukkit, Spigot ve Paper API'leri için yazılmış eklentileri doğal olarak desteklemektedir. Uygulamada, bazı eklentiler henüz uygulanmayan API parçalarını kullanmayı deneyebilir, ancak tamamlanmış bir durumda Glowstone tüm Bukkit eklentilerini destekleyecektir.
Glowstone'un basitliği, CraftBukkit ve diğer sunuculara kıyasla bir performans geliştirme imkânı sağlıyor ve özellikle çok sayıda oyuncunun desteklenmesi gerektiği halde vanilya oyun özelliklerine ihtiyaç duyulmadığı durumlarda bunu uygun hale getiriyor.

8MXg5d.png

Bununla birlikte, çeşitli dezavantajlar vardır:

Glowstone bitmedi . Pek çok şey olmasına rağmen hiçbir şeyin çalışması garanti edilmez. Şüpheniz varsa bir dosya açın.
CraftBukkit'e özgü kodun varlığını beklemekte olan Bukkit eklentileri ( org.bukkit.craftbukkitveya net.minecraft.serverpaketlerindedir) zarifçe başarısız olacak şekilde tasarlanmadıkça Glowstone'da çalışmaz.
Glowstone, Bukkit ekibi tarafından üretilmiyor ve kaliteli iş üretmeye çabalarken, Glowstone, Bukkit projesi ile aynı titiz testten geçmiyor.

8MXg5d.png


Geçerli bir özellik listesi için wiki'yi kontrol edin .

Son Sürüm : İNDİR

8MXg5d.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı