Sol Reklam
Sağ Reklam

Hazırlanmış bir ulus!

  • Konuyu başlatan Silinen üye 78915
  • Başlangıç Tarihi
  • 481
S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
image.png


HAZIRLANMIŞ BİR ULUS

Sahip olduğumuz en büyük yapı?

Minecraft'ta inşa ederken ne kadar büyük gitmeyi seversin? Bazı insanlar evler ve bahçelere odaklanarak küçük çapta zanaat yapmayı sever. Bazı insanlar biraz daha büyük, işçiliği yapan şehirleri hayal etmeyi tercih ediyor. Bazı insanlar bundan daha büyük hayaller kurmayı severler ve mütevazi küçük blok oyunumuzda bütün şehirleri yaratırlar. Bundan daha hırslı olmaz!

Yapar?

Öyle. Birlik Adaları Cumhuriyeti sadece bir bloklar şehri değil - alternatif bir evrende, altı ayrı eyaletten oluşan hayali bir ulus: Neueburg, Montaña, Orleans, Dramhail, Victoria ve Región Federal Nacional. Bu devletlerin tümü, Avrupa, Amerika, Asya ve Pasifik'ten etkilenerek, ülke genelinde muazzam bir çeşitlilik yaratan, kendine özgü mimari özelliklere ve tasarımlara sahiptir. Daha da etkileyici olan şey, çoğunlukla Filipinler'deki bir üreticinin işi - IGFredMcWaffe , ya da sadece Frederick.

1552643067293.png


Diğer birçok şehir inşaatçısı gibi, Frederick Greenfield City ve Keralis Dünyasından esinlenerek , kendi başına bir şehir yaratmak istemesini sağlayan devasa kent yapıları inşa edildi. 'Geçersiz Şehir' olarak bilinen bu proje, Frederick'in üzerinde çalıştığı küçük bir kasabaydı (zaman zaman arkadaşlarıyla birlikte, bina tasarımları yapmasında yardımcı oldu). İlk plan sadece bir şehir inşa etmek ve ardından bir metropol yapmaktı. Ancak inşaat devam ederken, Geçersiz Şehir büyümeye devam etti. Sonunda, Frederick onu bütün ülkeye genişletmeye karar verdi!

“Yaşlandığımda geriye bakmak için bir şeye sahip olmak istedim” diyor Frederick “Bu proje bana tutkulu olduğum bir şey inşa etmenin tüm eğlenceli deneyimlerini hatırlatacak. Ayrıca herkesin eğlenmesi için bu haritayı paylaşmak istedim. ”
Frederick, ilkokuldan beri mimariye ilgi duyuyor, Google SketchUp'ta binalar tasarlıyordu. Liseye girerken, arkadaşları onu hızla aşık olduğu Minecraft ile tanıştırdı. Bugünden hızlı bir şekilde ilerleyin ve Frederick altı yıldan fazla bir süredir kendi ulusunda çalışarak geçirdi.


1552643114066.png


Diğer benzer yapılara kıyasla öne çıkan şey, çalışmalarının bloklardan ve mimari tasarımdan daha fazlasını içermesidir - Birlik Adaları kendi tarihine ve hürmetine sahiptir - çok fazla düşündüğü bir şeyi içerir.
Frederick “İlk önce yapının hiçbir yönü veya hedefi yoktu” diyor. “Sadece büyüyene kadar aralarına bir sürü sokak ve yapı eklemek istedim, ve yaptığım mimari tasarım tercihlerine anlam kazandırmak için her ilçe, şehir ve belediyeye tanımlayıcı özellikler eklemek istedim. .”


1552643199172.png


Örnek olarak, Birlik Adaları'ndaki bir bölge olan Ciudad Capital de Montaña'nın mimarisinde ağırlıklı olarak İspanyol etkileri var. Efendisi ayrıca Amerikan Devrimi gibi tarihi olaylara da dayanıyor. Tüm bu araştırmaları yapmak ve yapıyı inşa etmek için harcadığı zaman göz önüne alındığında, projede gece gündüz çalışmış olması gerekir!

“Muhtemelen binlerce ve binlerce saat harcadım!” Frederick gülüyor. “O zamandan beri devam eden bir süreç oldu. Nihai haritanın nasıl görüneceğini önceden tahmin ettiğimden daha sistematik hale geldi. ”

1552643231902.png


Frederick, ülkesinde çalışırken her zaman kullandığı üç özel araca sahiptir: WorldEdit, MCEdit ve World Painter. Oyun içi bina tasarımı için WorldEdit ve şematik ve açılı yapılar oluşturmak için MCEdit. “Bu iki araç, lamba ve elektrik direkleri, çatı detayları, yol işaretleri, ağaçlar ve ev sıraları gibi tekrarlayan harita detaylarını yerleştirmek için harika.” Diyor. “Diğer yandan, Dünya Ressamı göller, vadiler ve dağ silsileleri gibi gerçekçi doğal ortamların yaratılmasında kullanılıyor.” Bu, şehri Minecraft'ta hala kusursuz bir şekilde oluştururken mümkün olduğunca gerçekçi kılıyor.

Frederick, Google görsellerinden tasarım referansları arar ve Filipinler Cumhuriyeti'ndeki Manila Katedrali, İspanya'daki Cepsa kulesi veya Almanya'daki Neuschwanstein Şatosu gibi, Birlik Adaları Cumhuriyeti'nde bulunan binaların tamamı tamamen yeniden yaratılmıştır. Ancak, farklı tasarımları benzersiz bir tasarımla birleştirmeyi de seviyor. “Bu tasarımların çoğu, Modern ve Art Deco Mimarisinin bir birleşimi olan Montana Metropolitan Tiyatrosu gibi farklı tasarımların bir birleşimidir.”

Bu yapıları canlandırmak için kullanılan malzemelerin, tuğla veya beton bloklar gibi gerçek işlere yakın bir şey olacağını düşünebilirsiniz. Yanlış! Bunun yerine, Frederick'in gitmesi gereken blok… yün! “Muhtemelen kullandığım en önemli blok, çünkü farklı renklere sahip tek tip bloktı, çünkü [farklı] pişmiş toprak ve beton renklerinin eklendiği en son güncellemelere kadar ” diye açıklıyor. “ Eski bina tasarımları için çoğunlukla tuğlaları ve ahşap plakaları kullanıyorum .”

Öyleyse altı yıllık bir çalışmadan ve Minecraft işçiliğindeki bütün bir ulustan sonra, Frederick bu yapı ile bitmiş olmalı… değil mi? Yine yanlış! “Yapıyı birkaç yıl veya daha uzun bir süre sonra bitirmeyi bekliyorum. Muhtemelen çocuklarım olacak ve harita hala geliştirilme aşamasında olacak ”diye gülüyor. Frederik'in taahhüdüne hayranım! Belki hazırladığı ülkelerden sonra gelecekteki çocuklarından bazılarını isimlendirir? Okulda iyi şanslar Dramhail!


1552643411744.png


Çok büyük bir yapıda, kişisel bir vurgu seçmek zor olsa da Frederick'in bir tane var. “DJML Arena benim yaptığım en karmaşık tasarımlardan biri olduğu için favorim. Tasarım ilhamı, oda arkadaşlarım ve üniversitedeki benim kurduğum rekor etiketi için logomuza dayanıyor. ”

Bekle bekle Bekle bekle… Minecraft'ta bütün bir ulus inşa etmek ve rekor bir etiket bulmak için zamanınız oldu mu? Belki önümüzdeki yıl tekrar Frederick’le Minecraft.net’te tekrar görüşeceğiz, o zamandan beri hiç şüphesiz Minecraft’ta tüm dünyayı inşa edecekti. Gerçek boyutu.





 

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds

Discord:

ArdaK#6888

Katılım
1 Aralık 2018
Mesajlar
1.104
Elmaslar
656
Puanlar
7.075
Yaş
25
Minecraft
JoneX
Gine @Wassu gine kalite.​
 

MisterArda

Skripter-Pluginer!
Katılım
20 Kasım 2017
Mesajlar
255
Elmaslar
153
Puanlar
6.820
Yer
California
Yalnız efsane olmuş.
 

Pinguin

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Katılım
29 Ocak 2019
Mesajlar
115
Elmaslar
92
Puanlar
0
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı