Sol Reklam

Tanıtım League of Legends Yeni Karakter: Sylas

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eyüp

kayıplarım beni azaltmaz
Emektar
Katılım
7 Ekim 2017
Mesajlar
260
Elmaslar
518
Puanlar
15.220
Yer
Mars

mc-tr.png

Merhaba saygıdeğer forum üyeleri, bugün sizlere League of Legends adlı oyuna yeni gelecek olan "Sylas" adlı karakterden biraz söz etmek istiyorum.

SYLAS_WALLPAPER_LOGO_1280X1024.jpg


Öncelikle karakterimizin lakabı ve adı "İsyanın Zinciri, Sylas" olarak geçmektedir. Kısaca hikayesinden bahsedecek olursak eğer: Bir zamanlar Demacia'da mahkûm olarak tutulan Sylas korkaklar ve ikiyüzlüler tarafından bir deliğe tıkıldığını söyler. Başkaları onun kusurlu olduğunu, bu yüzden de ölüme terk edilmesi gerektiğini düşünürler. Bunun üzerine intikam almak isteyen Sylas oradan kurtulur ve Sihirdar Vadisi'ne adımını atar.


Karakterin Yetenekleri

Pasif: Petrisit Patlaması


Sylas bir yeteneğini kullandıktan sonra gerçekleştirdiği ilk saldırısıyla birlikte zincirlerini rakibe doğru sallayarak rakibe hasar verir.

Q: Kırbaç Zincir


Sylas zincirlerini rakibe savurarak yavaşlatır ve hasar verir. Kısa bir süre sonra zincirlerin birleştiği nokta patlayarak rakibin üstündeki yavaşlatmanın etkisini arttırır ve rakibe tekrardan hasar verir.

W: Kral Katili


Sylas rakibe doğru sıçrayarak vuruş yapar. Bu vuruş rakibin canınını azaltır ve rakibin canını çalarak kendini iyileştirir. Rakibin canı azsa verilen hasar artar. Sylas'ın canı azsa iyileştirme miktarı artar.

E: Firar / Kaçır


Sylas ileriye doğru sıvrar ve kalkan kazanır. Kısa süreliğine yeteneği yeniden kullanarak zincirlerini savurabilir ve isabet alan ilk rakibe hasar verir ve sersemletir, sonrasında kendini ona doğru çeker.

R (Ulti): Gasp


Benim de favorim olan bu yetenekte Sylas, rakibin ultisini kendisi kullanmak üzere gasp eder yani çalar. Gasp ettikten sonra tıpkı rakip gibi ulti atar.

Ufak bir bilgi vereyim, konudaki yeteneklerde geçen "Q, W, E, R" gibi kelimeler yeteneklerin hangi tuşla yapıldığından, "Pasif" ise herhangi bir yetenekten sonra otomatik olarak kullanılan yetenekten söz eder.

Bu günlük tanıtımın sonuna geldik. Yeni karakterlerde, yeni tanıtımlarla buluşmak dileğiyle...




 
Son düzenleyen: Moderatör:

Fhalinkz

Tm

Discord:

Fhalinkz#6825

Katılım
5 Şubat 2018
Mesajlar
1.072
Elmaslar
620
Puanlar
16.230
Yaş
21
Minecraft
Fhalinkz
Rubick... Yine Dota'dan çalmışlar :D
 

RebelZone

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor

Discord:

RebelZone#6475

Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
704
Elmaslar
1.692
Puanlar
9.075
Yer
RebelZone#6475
Minecraft
RebelZone
Güzel bir konu daha. Başarılar reis :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı