Sol Reklam
Sağ Reklam

Sceaw

Comeback #</>

Discord:

Pâtr#0010

Katılım
20 Ağustos 2018
Mesajlar
314
Elmaslar
279
Puanlar
7.070
Yer
İstanbul
minecraft-turkiye-png.54854



Minecraft Türkiye - Sıkıldıkça İzleyebileceğiniz 3 Dizi
Herkese merhaba! Bugün sizlere sıkıldıkça izleyebileceğiniz 3 dizi adlı konumu derledim. Genel olarak çok dışa bağımlı hale gelmiş bulunuyoruz. Bu konumda dışa bağımlı olmak yerine kendi dizilerimizden bahsetmeyi tercih ediyorum. Fazla uzatmadan konumuza geçelim. Konu sonunda görüşmek dileğiyle!

1669389_1920x1080.jpg


ÇUKUR

Bu dizi aksiyon, heyecan seven kişiler için ideal bir dizi. Dizinin konularından tutun müziklerine kadar her şeyi kaliteli. Ay Yapım tarafından yapılmış olması güzel ancak dizileri kısa olması üzücü tabii ki. Ay Yapım'ın diğer dizileri gibi kısa olmasını istemem. Bu kadar kaliteli bir dizinin üç sezonda bitecek olması beni üzüyor. İstanbul'un suçlarla anılan mahallesi Çukur, Koçovalı ailesi tarafından yönetiliyor. Tabii bu ailenin yapı taşı İdris Koçovalı. Genel olarak mahalle sorumlusu İdris Koçovalı. Tabii bu mahalleyi yıkmak isteyenler olacak, oldu da. İlk tanıtım fragmanı da izlemeden geçmeyelim.



Çukur'da bir dönem daha sona eriyor. İdris Koçovalı'nın bir sözü var, izleyenler bilir. "Çukuru İstanbul'da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur'dadır." sözleri yıkılmış bir mahallenin, harap olan sokaklarında yankılansa da artık eski çukur yoktu. Beklenmedik bir anda saldırıya uğrayan Çukur, Karakuzular çetesi tarafından ele geçirilmiştir. Tabii bu hep böyle olmayacak, olamaz. Koçova'lı ahalisi tarafından geri alınma çabasındadır. Tabii geri alabilecekler mi? Orası muamma. Çoğu dizi 3 hafta ara verdi. Tabii Çukur'da. Yeni fragmanı çıktı ve sizler için o fragmanı buraya koyuyorum, izlemek isteyen kişiler izleyebilir.



Tabii bununla sınırlı değil. Daha neler olacak kim bilir? Eğer sizde izlemek istiyorsanız her pazartesi Show TV'den izleyebilirsiniz.

114634.jpg


SÖZ


Şimdi ise Söz dizisine geçelim. Bu dizi askeri konuları anlatan bir dizi demek mümkün ve ayrıca içerisinde aşk konuları da bulunuyor. Bu iki tür seven kişiler için ideal bir dizi. Müziklerinden tutalım kaliteye kadar her özelliği muhteşem yapılmış. Bu diziyi izlemek gerçekten gurur verici. Ayrıca bu dizinin tutmasının tek sebebi kaliteli ve müzikleri kadar konusu ve senaryosu da önemli tabii ki. Saçma, kafa karıştırıcı bir senaryo olsaydı kimse izlemezdi. Bir çok kişi tarafından sevilen ve izlenen bir dizi. Her pazartesi Çukur ile Söz arasında reyting savaşları yaşanıyor diyebiliriz. Bana göre bu dizi çok güzel ve izlenmesi gereken dizilerden biri. "Gözün arkada kalmasın" adlı slogan ile gündeme gelmiştir. Tabii sadece Vatanı, Bayrağı, Milleti bu dizi anlatmıyor. Savaşçı adlı diziyi de sizlere önerebilirim. Gerçekten izlenmesi gereken dizilerden biri de o. Altta verdiğim Söz dizisinin fragmanını izlemek isteyenlere özel hazırladım.



Tabii bununla sınırlı değil. Daha neler olacak kim bilir? Eğer sizde izlemek istiyorsanız her pazartesi Star TV'den izleyebilirsiniz.


Sen-Anlat-Karadeniz-Masa%C3%BCst%C3%BC-Duvar-Ka%C4%9F%C4%B1tlar%C4%B1.jpg


SEN ANLAT KARADENİZ
Bu aralar neye baksak bu diziyi görür hale geldik. Hikayelerinden senaryosuna, senaryosundan oyuncularına her şey muhteşem bir şekilde hazırlanmış. Kaliteli bir yapım. Osman SINAV'dan da zaten bunu beklerdik. İnsanlar zaten karadeniz'i seviyorlar. Havasından suyuna, şivesinden insanlarına kadar çok sevilen bir yer. Tabii misafirperver olmalarını unutmamak lazım. Sadece karadeniz için demek biraz saçma olur ama şunu söyleyebilirim ki karadenizliler bir adım daha önde. Hikaye kısmı gerçekten insanın ruhuna işliyor. Bu hikaye Karadeniz'in göbeğinde olunca diziyi sevmemek imkansız oldu. İlk bölümü yayınlanırken reyting rekoru kırıp Diriliş dizisini bile geçmeyi başaran bir dizi. Bu dizi kadına şiddeti konu alan bir dizi. Kötü sahneler olsa bile bunlar hayatın gerçekleri. Şiddetin sadece kadınlara olanları değil, tüm canlıların şiddet görmesine karşıyız. Tabii bu acı gerçeği en iyi şekilde anlatan ve anlatmaya çalışan dizi olmayı başarıyor. Fragmanı izlemek isteyenler için alta koyuyorum. İzlemek isteyenler buyursun;



Tabii bununla sınırlı değil. Daha neler olacak kim bilir? Eğer sizde izlemek istiyorsanız her çarşamba ATV'den izleyebilirsiniz.

minecraft-hd-wallpapers-33388-553434.jpg


Burada konumun sonuna gelmiş bulunuyorum. Tabii ki bir çok dizi ve kanal var. Hepsini buraya koyamazdım. İçlerinden bir kaç dizi seçmek zorundaydım. Umarım konumu beğenmişsinizdir. Diğer konularımda görüşmek dileğiyle, hoşça kalın!
 

eyüp

kayıplarım beni azaltmaz
Emektar
Katılım
7 Ekim 2017
Mesajlar
260
Elmaslar
518
Puanlar
15.220
Yer
Mars
Güzel konu olmuş emeğine sağlık. Favorim "SÖZ". <3
 

RebelZone

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor

Discord:

RebelZone#6475

Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
704
Elmaslar
1.692
Puanlar
9.075
Yer
RebelZone#6475
Minecraft
RebelZone
Güzel konu başarılar :)
 

Aloniks

If you're good at something, never do it for free.

Discord:

AloneX#1832

Katılım
17 Kasım 2018
Mesajlar
414
Elmaslar
600
Puanlar
5.570
Yer
İstanbul, Türkiye
Konuyu araştırıp, verileri buraya dökmen iyi olmuş. Ellerine sağlık.
#sözdizi
 
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı