Sol Reklam
Sağ Reklam

Tanıtım Bu Hafta Minecraft! ( 12 Kasım - 19 Kasım)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aLoneX

a.k.a Acyd

Discord:

arhwn#2000

Katılım
20 Eylül 2017
Mesajlar
615
Elmaslar
575
Puanlar
5.995
Yer
İstanbul, Türkiye
Minecraft
4cyd
Bu hafta neler oldu?
  • Yeni eklenecek canavarların özellikleri açıklandı! CANAVAR A, CANAVAR B, CANAVAR C, CANAVAR D ve tabi ki sonuçlar açıklandı;
  • Minecraft'a eklenecek Yeni Yaratık hakkında oylama sonuçlandı! 4 canavar o kadar yakın kapıştı ve sonunda kazanan Canavar B oyuna eklenecek, forumumuzda ki konumuza gitmek için ve detaylı bilgiler için buraya tıklayabilirsiniz.
  • Minecon Earth sonlandı, bir çok Minecraft 1.13 için eklenecek ve yenilenecek bilgiler duyuruldu, YouTuber'lar eşliğinde izleme zevki fazlalaştı ve bu sene ilk defa etkinliğe canlı bir şekilde video izleme platformlarından erişildi. Peki Minecon'da neler oldu: işte bunlar açıklandı.
  • Minecraft 1.13 Snapshot 17W46A bize indirilmeye sunuldu, yeni bug düzeltmeleri ile çok daha güzel olduğuna inanıyorum, burada detaylar.
  • Jasper adlı Minecraft Cilt paketi tasarımcısı bize yeni kekin görünüşünü ve yeni totemin görünüşünü Twitter'ında paylaştı.
  • Kod öğrnemede meraklı mısın? İşte Basit bir kodlama yardımıyla yeni çıkan Minecraft siteden oynanan kod öğretim oyununu deneyebilirsin. Bu yıl için "Micrasoft" kod öğrenmeyi destekliyor ve bu yüzden bu yönde bir çok yeni yatırım yapıyor işte bu da bunlardan biri... Oynamak için tıkla!
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı