Sol Reklam
Sağ Reklam

Tanıtım PBST Arena 3 kayıtları başladı! / Masters lig 2. hafta enleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

UgurPB

Birisi mi Spawnlandı?
Katılım
26 Haziran 2017
Mesajlar
1
Elmaslar
54
Puanlar
0
Yaş
36
Final için Son Şans

0GW09B.jpg

2017-11-14

Sezon-4'te yolun yarısına gelindi. Arena'da bir çok ekip finalde yerini garantiledi, son 8 slot için kıyasıya mücadele başlıyor. Sezon-4'ün son açık turnuvası Arena-3 kayıtları başladı!


Sezon-4 Arena Finaline adını yazdırıp 5.000 TL değerindeki ödül havuzundan payını almak ve 2018 yılında profesyonel Point Blank takımlarına karşı mücadele etmek için son fırsat. Kayıtlar tamamen ücretsizdir, kayıt olmak için: bit.ly/2017-4_Arena-Kayit


PBST'nin yeni yıldızları Arena'da mücadele ederek hem NG hemde özel PBST serisi silahlar kazanıyor. Tek yapmanız gereken, turnuva maçlarına katılmak ve özel yapım PBST 2017 ve PBST-ES serisi silahlar sizin olacak.







********************************************************************************************************************************









2EWOX2.jpg


Masters Lig 2. Haftanın Enleri


2017-11-14

Haftanın en iyi takımı : World Judge ESC


Bu hafta en zorlu fikstürlerinden birini oynayacan World judge, 5 galiyet almayı bildi. UncharteD takımını 2-0 ile geçen World Judge ardından Azzuro ile 1-1 berabere kaldı. Merakla beklenen maçları ise PBST derbisi Gpay Ice ESC maçıydı. Downtown ve Luxville haritalarında oynanan karşılaşmayı rahat bir oyunla kazanan World Judge, Downtown haritasını 9-6, Luxville haritasını ise 10-6 kazandı ve rakiplerini 2-0 ile geçmeyi bildi. Bu performansları ise haftanın takımı olmalarını sağladı.


nJ9bnV.jpg




Haftanın en iyi oyuncusu : Ertuğrul "W4siLi" Pala


2 sezondur istediği performansı fazla gösteremeyen oyuncu sonunda kendine gelmiş gibi gözüküyor. Bu hafta 6 galibiyet alan tek takım olan Plan-B Gaming'de öne çıkan isim oldu. Gerek T tarafındaki agresif oyunu gerek CT savunmasıyla rakiplerini zor durma sokan oyuncu aynı zamanda takımının frag yükünü çeken isim oldu ve haftanın oyuncusu seçildi.


lbPQlr.jpg




Haftanın 5'lisi


- Ertuğrul "W4siLi" Pala - Plan-B Gaming


Haftanın oyuncusu olan isim otomatik olarak listemizde yer alıyor.


- Cavid "LOSS" Mamedov - World Judge ESC


PBST tarihi boyuncu 2.olan takımdan MVP seçilen ilk isim olan "LOSS" bu performansını sonraki sezonlarda gösterememişti. İyi performansının bir örneğini bizlere bu hafta gösteren "LOSS" özellikle "Ice" maçında T tarafında oynadığı oyunla göz doldurdu. Özellikte Downtownda A tarafını rahatlıkla düşürmeyi başarıp takımının kilitlendiği zamanlarda takımı adına kilidi açan oyuncu oldu ve haftanın 5'lisinde yer aldı.



- Uğur "Roffazen" Karatekin - Azzuro


Geçen hafta kötü bir performans sergileyen Azzuro bu hafta kendine geldi. 5 galibiyet alan takım birde World Judge takımı ile berabere kaldı. "Roffazen" ise takımının frag yükünü çeken isim oldu. Tüm rolleri üstün bir şekilde yerine getiren oyuncu T hücumu, CT savunması ve frag alma özelliği ile dikkat çekti.


- Yusuf "AkarGider" Akalın - Künyesizler


Künyesizler takımı son Büyük Final'de final oynadıktan sonra oyun sistemlerini bozmadan geliştirirek üstüne koymaya devam ediyor. Bu hafta da 5 galibiyet alan takımda kendini en fazla geliştiren isimlerden "AkarGider". Daha önce sadece vurucu özelliği ile göze çarpan oyuncu, takım oyunu ve taktiklere uyma konusunda da dikkatleri üzerine çekiyor. Bu hafta gösterdiği performans ile de haftanın takımına seçiliyor.


- Aydın ".Rem1x" İsifov - HelloGUYS


HelloGUYS bu hafta çok kötü değildi ancak iyi de değillerdi. 4 galibiyet almalarına rağmen final maçında YOLO ekivine kolay bir şekilde yenildiler. Ancak ".Rem1x" gösterdiği performans ile göz doldurdu. Takım arkadaşlarına oranla daha hırslı oynayan ve attığı headshotlarla dikkat çeken oyuncu eğer takımı beraber kalıp çalışabilirse çok daha iyi yerlere gelecektir.



6ypDO0.jpg


 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı